Angelina Jolie: Η πρώτη συνέντευξη μετά την ανεμοβλογιά! Τι είπε για την κόρη της που φοράει αντρικά ρούχα! Βίντεο

Λαμπερή όσο ποτέ, ξεκούραστη και ανανεωμένη εμφανίστηκε στην πρώτη της συνέντευξη μετά την περίοδο που πέρασε άρρωστη με ανεμοβλογιά, η Angelina Jolie.

Η star του Hollywood μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για την ξαφνική της ασθένεια, αλλά και τις ενδυματολογικές επιλογές της κόρης της Shiloh που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της μητέρας της με κουστούμι και γραβάτα.

/
Η Angelina Jolie παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανεμοβλογιά στην εκπομπή Today.

Ήταν πολύ απότομο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι την προηγούμενη ημέρα στις εκδηλώσεις για την προώθηση της ταινίας, έδινα συνεντεύξεις και αναρωτιόμουν τι μου συμβαίνει, δήλωσε για το ξέσπασμα της ανεμοβλογιάς στο σώμα της. Αλλά είχε πλάκα να βλέπω τα παιδιά μου να το έχουν πάρει τόσο ζεστά. Τους είπα πρέπει να εκπροσωπήσετε τη μαμά, πρέπει να το κάνετε αυτό για εμένα και αμέσως το πήραν πολύ σοβαρά, συμπλήρωσε η ίδια.

Η Angelina Jolie προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την επιλογή της Shiloh να εμφανιστεί με κουστούμι στην πρεμιέρα του Unbroken. Η μικρή της κόρη θέλησε να τιμήσει τον κεντρικό ήρωα της ταινίας, τον Ολυμπιονίκη Louis Zamperini.

Δες όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο!

Read More

And More