Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Φωτογραφήθηκε μαζί με τη μικρότερη αδερφή της!

Για τους τσακωμούς τους την εποχή της εφηβείας τους αλλά και την ισχυρή φιλία που τις ενώνει στην ενήλικη ζωή τους μίλησαν στο περιοδικό ΟΚ! η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή της Εβίτα, που ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική.

“Μια φορά συναντηθήκαμε κάπου έξω από το σπίτι. Δεν θυμάμαι ποια είχε πάρει τη μπλούζα της άλλης, αλλά απαιτούσε να τη βγάλει εκείνη τη στιγμή και να την επιστρέψει, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν ήταν δυνατόν να συμβεί” θυμάται γελώντας η ηθοποιός για τους εφηβικούς καυγάδες της με την αδερφή της.

Η Εβίτα Παπαχαραλάπους αναπολεί με τη σειρά της την εποχή που η ηθοποιός αδερφή της γνώρισε την επιτυχία μέσα από τη σειρά Ψίθυροι Καρδιάς. “Θυμάμαι άπειρες φορές που, όταν μάθαιναν ότι είμαι αδελφή της, μου ζητούσαν να μεσολαβήσω για ένα αυτόγραφό της. Μάλιστα, επειδή απέναντι από το πατρικό μας υπάρχει ένα σχολείο, σχεδόν σε κάθε διάλειμμα έρχνταν τα παιδιά και μας χτυπούσαν το κουδούνι” λέει η ίδια.

Όσο για την σχέση τους στο παρόν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δηλώνει: “Με την Εβίτα αρχίσαμε να κάνουμε πιο πολύ παρέα, όταν εκείνη ήταν 19 κι εγώ 21. Στην πραγματικότητα πάντα επικοινωνούσαμε, γιατί μοιάζουμε και πάρα πολύ ως χαρακτήρες. Απλώς, όταν είσαι μικρότερος, οι διαφορές που μπορεί να έχεις με τον άλλον σου φαίνονται τεράστιες, ενώ δεν είναι”.

“Μεγαλώνοντας όταν πια η καθεμιά έκανε το σπίτι της, γνώρισε άλλους ανθρώπους… κι έφαγε τα χαστούκια της συνειδητοποίησε ότι σαν την αδελφή τηςδεν θα την καταλάβει κανένας άλλος. Τόσο η Άννα Μαρία όσο και ο μικρότερος αδελφός μας, Ηλίας, δεν θα με κρίνουν, γιατί με ξέρουν και με αποδέχονται όπως είμαι. Η αδελφή μου είναι η καλύτερη μου φίλη”, συμπληρώνει η Εβίτα Παπαχαραλάμπους.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More