Το album του λαμπερού γάμου του Αντελίνο Βιεϊρίνια και της Βάσως Βεργίδου στη Θεσσαλονίκη!

Την Κυριακή 28 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Πορτογάλος άσος της μπάλας Αντελίνο Βιεϊρίνια και η Θεσσαλονικιά σύντροφός του και μητέρα της τετράχρονης κόρης του, Κριστίνα, Βάσω Βεργίδου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Μονή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτρας, στους Ταγαράδες της Θεσσαλονίκης και με μάρτυρες αρκετούς καλούς τους φίλους από τον αθλητικό κόσμο – ανάμεσα τους ο Μπρούνο Τσιρίλο, η Έλενα Ασημακοπούλου και η κόρη τους Μαρία Ροζάρια-, παντρεύτηκαν με παράνυφο την μοναχοκόρη τους.

Το ζευγάρι παρότι μένει μόνιμα στη Γερμανία, θέλησε να ζήσει μία τόσο σημαντική του στιγμή στην Ελλάδα, όπου άλλωστε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει ζήσει αρκετά χρόνια καθώς αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Εκείνη την εποχή άλλωστε ήταν που γνωρίστηκαν και ξεκίνησαν την όμορφη σχέση τους. Η ευτυχία τους που ολοκληρώθηκε το 2011 με τον ερχομό της Κριστίνα στον κόσμο, επισφραγίσθηκε χθες με τον ρομαντικό τους γάμο στην πόλη από όπου ξεκίνησαν όλα.

Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν λιτός με βάση τα λευκά λουλούδια και τα κεριά και τον είχε επιμεληθεί το ίδιο το ζευγάρι.



Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων της συμπρωτεύουσας με τον Γιώργο Αξά να ξεσηκώνει το κοινό από το μικρόφωνο.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Read More

And More