Αντώνης Ρέμος: Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη χωρίς την Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους!

Στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες ο Αντώνης Ρέμος παρέα με συναδέλφους και φίλους του. Ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να αποχωριστεί για λίγο την σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ καθώς εκείνη έμεινε στην Ελλάδα για να φροντίσει την κόρη τους που πριν από περίπου 10 ημέρες συμπλήρωσε τον πρώτο μήνα της ζωής της.

Ο σκοπός του ταξιδιού του τραγουδιστή στην γειτονική χώρα ήταν… ο καλύτερος. Μαζί με συναδέλφους του, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Αντώνης Ρέμος έδωσε το “παρών” σε φιλανθρωπικό γκαλά που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό ξενοδοχείο κοντά στις όχθες του Βοσπόρου. Το φιλανθρωπικό γκαλά ενίσχυσε τους σκοπούς της οργάνωσης “Make a wish” της Τουρκίας.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη φιλανθρωπική βραδιά.

Την “αποκάλυψη” του ταξιδιού του τραγουδιστή έκανε η καλή του φίλη μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε μέσω Instagram. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ένα παραδοσιακό γλυκό και… η χαρακτηριστική φωνή του Αντώνη Ρέμου.


Η Υβόννη Μπόσνιακ μάλιστα αφού παρακολούθησε το… λαχταριστό βίντεο έκανε το δικό της “παράπονο”, σχολιάζοντας: “Ωωω Θεέ μου! Με αφήσατε εδώ”.

Read More

And More