Αποστολία Ζώη: Ποιους ηθοποιούς αποκαλεί αδελφικούς της φίλους;

Η Αποστολία Ζώη όποτε έχει την ευκαιρία στηρίζει και παρακολουθεί τους φίλους της στα επαγγελματικά τους βήματα. Ιδιαίτερα δε τους φίλους που η ίδια θεωρεί “αδελφικούς”. Η Σοφία Βογιατζάκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι δύο από αυτούς.

Με τους δύο ηθοποιούς, η τραγουδίστρια διατηρεί μακροχρόνια φιλία. Μάλιστα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχουν συνεργαστεί, αφού είχαν τραγουδήσει μαζί την επιτυχία της Αποστολίας Ζώη “Lipstick”. Πρόσφατα η τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσει μαζί στη σκηνή, αφού η Σοφία Βογιατζάκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση I Love you κάργα, που παρουσιάζεται στο Shamone.


“Δύο απ’τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και αδελφικοί φίλοι μου χρόνια τώρα… Πολύ περήφανη νιώθω κάθε φορά που σας βλέπω επί το έργον…”, σχολίασε αναρτώντας το παραπάνω στιγμιότυπο η τραγουδίστρια.

Δύο από τους καλύτερους φίλους της είναι ηθοποιοί και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς όπως είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!: “Η υποκριτική είναι κάτι που με περιτριγυρίζει”.

“Αν είναι κάτι στο οποίο μπορώ να ανταπεξέλθω και με ιντρίγκαρε θα το δοκίμαζα. Δεν είμαι από αυτούς που κατακρίνουν τους καλλιτέχνες που ασχολούνται με κάτι ακόμα πέρα από τη βασική τους ιδιότητα”, συμπλήρωνε η ίδια για το ενδεχόμενο να δοκίμαζε τις δυνάμεις της στο θέατρο. Προς το παρόν πάντως η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη δισκογραφία με το νέο της τραγούδι με τίτλο “Μια στιγμή” να κυκλοφορεί από τη Heaven.

Read More

And More