Απόστολος Τζιτζικώστας! Το άλμπουμ του γάμου του με την Ελεάννα Βλάχου

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την αγαπημένη του, το περασμένο Σάββατο στην Πορταριά Πηλίου.

/

Διαβάζουμε στη Real News, πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας οργάνωσε το γάμο του κάτω από άκρα μυστικότητα. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε την ημέρα και την ώρα του γάμου στο το φιλικό του περιβάλλον, μόλις μία μέρα πριν το μυστήριο.

/

Ο γάμος έγινε στην Πορταριά Πηλίου, τόπο καταγωγής της νύφης, χωρίς να βρίσκονται εκεί δημοσιογράφοι, αλλά ούτε και πολιτικοί. Άλλωσε το ζευγάρι αποφάσισε να μην τυπώσει ούτε προσκλητήρια και μπομπονιέρες και να δωρίσει τα χρήματα στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Στυλιανός”.

/

Η είδηση του γάμου έγινε γνωστή από τον ίδιο τον κο. Τζιτζικώστα μέσα από τα social media, όπου και ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός την αμέσως επόμενη μέρα. Ο πολιτικός επέστρεψε στα καθήκοντά του τη Δευτέρα κι όλας, ενώ τα σχέδια για γαμήλιο ταξίδι θα πρέπει να αναβληθούν επ αόριστον, αφού τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του έχουν ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Read More

And More