Παντρεύτηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας – Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελεάννα Βλάχου. Το μυστήριο έγινε στο Πήλιο σε κλειστό κύκλο, με λίγους συγγενείς και καλούς φίλους.

Ο πολιτικός έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στη ζωή του και έτσι ήθελε και ο γάμος του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν από την Παρασκευή που έγινε ο γάμος φήμες ότι τον πάντρεψε Θοδωρής Κυριακού.

Το TLIFE επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον του αντιπροέδρου του Ομίλου ΑΝΤ1 ο οποίος μας το διέψευσε. Ο Θοδωρής ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους ωστόσο δεν ήταν αυτός που πάντρεψε το ζευγάρι.

Ο νιόπαντρος Απόστολος Τζιτζικώστας έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: “Ένας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή μου. Είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή κάθε ανθρώπου: η οικογένεια.”

Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Η όμορφη επιχειρηματίας της συμπρωτεύουσας βρίσκεται στη ζωή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αρκετό καιρό. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες αλλά εκείνος είχε κάνε γνωστό στον κύκλο του ότι η Ελεάννα θα γίνει σύζυγός του.

Εκείνη στέκεται διακριτικά στο πλευρό του, τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τις δικές της υποχρεώσεις. Οι γονείς της διατηρούν βιοτεχνία ρούχων στο Καλοχώρι.

Πρόκειται για μία πολύ δραστήρια γυναίκα και που η εξωτερική της εμφάνιση μας δίνει πολλούς λόγους να καταλάβουμε γιατί την ερωτεύτηκε. Άλλωστε είχε κάνει και κάποια βήματα στον χώρο του μόντελινγκ και μάλιστα την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στο video clip του Σταμάτη Γονίδη για το τραγούδι “Έχω πετάξει μαζί σου”.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε από κοινή παρέα και χρειάστηκαν λίγοι μόνο μήνες για να εξελιχθεί σε σχέση. Αρχικά, ήταν ελάχιστοι που γνώριζαν το ότι ήταν ζευγάρι καθώς και οι δύο είναι άνθρωποι που θέλουν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Δεν άργησε όμως ο Απόστολος να την συστήσει και επίσημα στον ευρύτερο κύκλο του. Αυτό που τον μάγεψε σε εκείνη, πέρα από την ομορφιά της είναι η υπομονή της, ενώ η Ελεάννα αγαπάει την διάθεσή του να προσφέρει.

Read More

And More