Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.10.2010 | 09:30

Την αποζημίωσαν 11 χρόνια μετά για τον θάνατο του γιου της και αφού είχε πεθάνει!

Την αποζημίωσαν 11 χρόνια μετά για τον θάνατο του γιου της και αφού είχε πεθάνει!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στις 14 Σεπτεμβρίου 1999 ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πανταζόπουλος μαζί με τον τότε αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιάννο Κρανιδιώτη, το γιο του Νικόλαο και άλλα τέσσερα άτομα, έχασαν τη ζωή τους κατά τις αναταράξεις του Falcon πάνω από το Βουκουρέστι. Κατά το συμβάν αυτό εκτός από ότι έχασαν την ζωή τους επτά άτομα, είχαν τραυματιστεί ακόμα τέσσερα.

Ο Άρειος Πάγος με την υπ΄ αριθμ. 190/20110 απόφασή του επιδίκασε το ποσό των 161.408 ευρώ στην μητέρα του δημοσιογράφου. Σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο θάνατος των επιβατών του Falcon, οφείλεται σε "βαρύτατη αμέλεια" του κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος παρά το ότι ήταν έμπειρος πιλότος, "δεν κατέβαλε την επιμέλεια την οποία όφειλε εκ των περιστάσεων και του επαγγέλματος που μπορούσε να καταβάλει".

Η μητέρα του Πανταζόπουλου, αναφέρεται στην δικαστική απόφαση, από τον αδόκητο θάνατο του γιου της δοκίμασε εντονότατη ψυχική οδύνη, η οποία επιτείνεται περαιτέρω, καθώς από αυτόν "είχε προσδοκία ηθικής και οικονομικής στήριξης".

Κατόπιν αυτών ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας που ζητούσε να αναιρεθεί εφετειακή απόφαση που είχε επιδικάσει το ποσό των 161.408€ υπέρ της μητέρας του άτυχου δημοσιογράφου.

Τελικά αποφάσισαν να της δώσουν το ποσό μόνο που η γυναίκα έχει πεθάνει. Έτσι τα χρήματα αυτά θα τα λάβει κληρονόμος της.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Χρειάζεσαι λοσιόν! End of story! Ποια να αγοράσεις ανάλογα με τον τύπο σου!
ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!
Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα με τη Νέα Μεταβολική Δίαιτα “Restart” του Δημήτρη Γρηγοράκη
Wabi-Sabi: Η τέχνη της... ατέλειας είναι το νέο μεγάλο trend στη διακόσμηση και ήρθε η ώρα να το μάθεις
Top 10