Γεράσιμος Αρσένης – Λούκα Κατσέλη: Στο θέατρο για να στηρίξουν την κόρη τους!

Έχουν διατελέσει και οι δύο υπουργοί και η ενασχόληση τους με τα κοινά υπήρξε μια σημαντική κοινή τους αγάπη. Η μεγαλύτερη όμως αγάπη της ζωής τους υπήρξε για τον Γεράσιμο Αρσένη και τη Λούκα Κατσέλη, η πανέμορφη κόρη τους Αμαλία Αρσένη.

Η κόρη των δύο πολιτικών αποφάσισε να μην ακολουθήσει τα δικά τους χνάρια αλλά αντίθετα να βρει τα ίχνη των παπούδων της, Πελου και Αλέκας Κατσέλη όπως και της θείας της Νόρας, που πριν βρεθεί κι εκείνη στα έδρανα της βουλής υπήρξε σημαντική ηθοποιός.

Οι γονείς της φυσικά την στηρίζουν από την πρώτη στιγμή ενώ την υποστήριξη της, προσφέρει στην Αμαλία Αρσένη και η αδελφή της μητέρας της. Η Νόρα και η Λούκα Κατσέλη μαζί με τον Γεράσιμο Αρσένη, απέδειξαν για μία ακόμα φορά έμπρακτα την αγάπη τους και τον θαυμασμό τους για το ταλέντο της Αμαλίας, και βρέθηκαν στην θεατρική της πρεμιέρα για να την καμαρώσουν.


Η Αμαλία Αρσένη με τη Νόρα Κατσέλη

Οι τρεις τους παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης “Αρκετά πια με την Αντέλα” όπου πρωταγωνιστεί η Αμαλία Αρσένη μαζί με την Αθηνά Τσιλύρα και την Κική Μαυρίδου.

Read More

And More