Ashton Kutcher: “Αποφάσισα να σταματήσω να κάνω sex”

Με το γνωστό ιδιαίτερο χιούμορ του ξεκίνησε να απαντά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ashton Kutcher. Ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε πώς προλαβαίνει να παίζει σε ταινίες και στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά Two and a half men και ταυτόχρονα να ανταπεξέρχεται στις αυξημένες μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού οικογενειακές υποχρεώσεις του απάντησε: “Αποφάσισα να σταματήσω να κάνω sex. Το έβγαλα τελείως από τη ζωή μου. Μου έτρωγε παρα πολύ χρόνο”.

/
Λίγες ημέρες πριν ο ηθοποιός απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles. Ο Ashton Kutcher ταξίδεψε στην Αυστραλία για ένα συνέδριο πληροφορικής.

Ωστόσο, ο ίδιος έδειξε την λιγότερο κυνική πλευρά του, όταν η συζήτηση στράφηκε στην λίγων μηνών κόρη του Wyatt – Isabelle. Ο ηθοποιός δήλωσε πως η πατρότητα: “Είναι επική!” είπε ο Asthon Kutcher στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της εκπομπής Kyle and Jackie O show. “Είναι το μεγαλύτερο προνόμιο που έχει να σου προσφέρει η ζωή. Δεν μπορώ… δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω” συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως: “Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γεννήθηκε ήταν να πάρω τηλέφωνο τους γονείς μου και να τους ζητήσω συγγνώμη για όλα όσα έχω κάνει, γιατί τότε μόνο κατάλαβα πόσο πολύ νοιάζονταν για εμένα. Νομίζω δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις αυτό μέχρι να κάνεις παιδί”.

Read More

And More