Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.07.2010 | 17:11

Από δημοσιογράφος... ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας!

Από δημοσιογράφος... ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Θανάσης Αθανασιάδης διέπρεψε στο χώρο της δημοσιογραφίας. Ύστερα όμως από 15 χρόνια πορείας αποφάσισε να εγκαταλείψει την... παράνοια του δημοσιογραφικού επαγγέλματος και να πάει στη Σέριφο για να φτιάξει τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα.

Ο πρώην δημοσιογράφος μίλησε στην RealNews για αυτή του την απόφαση: ''Περίπου τέσσερα χρόνια το δούλευα στο μυαλό μου και τελικά το υλοποίησα. Είπα να κάνω την προσωπική μου υπέρβαση. Είχα κάνει τον κύκλο μου ως δημοσιογράφος. Είχα πολλές δυνατές στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Είχα κουραστεί, ένιωσα ότι πλέον ήμουν πλήρης. Ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Στη δημοσιογραφία η δουλειά δεν γίνεται με όρους επαγγελματικούς σε κάποιες περιπτώσεις. Μετά την αποχώρηση του Νίκου Χατζηνικολάου από τον Alpha είχε μαραζώσει ένα δημοσιογραφικό κανάλι που υπηρέτησα για παραπάνω από 15 χρόνια. Αυτό οριστικοποίησε την απόφασή μου να φύγω από τον χώρο''.

Ο Θανάσης Αθανασιάδης δεν πήγε τυχαία στη Σέριφο. Από εκεί κατάγεται η σύζυγός του. Η ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει, ονομάζεται ''Ρίζες'' και έχει ήδη δεχθεί μία πολύ σημαντική επίσκεψη. ''Είχα την τύχη να φιλοξενήσω τον πρωθυπουργό για τρεις μέρες κι αυτό ήταν μια πολύ καλή διαφήμιση για το ξενοδοχείο μου", αποκαλύπτει.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10