Αύγουστος Κορτώ: Βραβεύτηκε έχοντας τον σύζυγό του στο πλευρό του!

Ένα ακόμα σημαντικό βραβείο απέσπασε ο Αύγουστος Κορτώ για την “Κατερίνα” του το βράδυ της Δευτέρας. Ο επιτυχημένος συγγραφέας έλαβε το βραβείο Καλύτερου Θεατρικού Κειμένου για την ομώνυμη παράσταση στα Queer Theatre Awards 2015. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Βικτώρια στο πλαίσιο της εβδομάδας Υπερηφάνιας (Athens Pride).

Μην μπορώντας να κρύψει την χαρά του και συγκινημένος ο Αύγουστος Κορτώ ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε το βραβείο από τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ευχαριστώντας τους συντελεστές της παράστασης και κλείνοντας αναφέρθηκε στο γεγονός πως όλοι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους ευτυχισμένα.

Από το πλευρό του τη σημαντική αυτή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός του, Τάσος. Ο Αύγουστος Κορτώ, παντρεύτηκε τον σύντροφό του τον περασμένο Νοέμβριο στην Νέα Υόρκη όπου οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλλου αναγνωρίζονται από την πολιτεία. Ο συγγραφέας και ο Τάσος του είναι εδώ και 11 χρόνια αχώριστοι και όπως είναι φυσικό πάντα δίνουν το “παρών” και συνοδεύουν ο ένας τον άλλο σε αντίστοιχες σημαντικές στιγμές όπως η χθεσινή.

Read More

And More