Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.06.2010 | 14:15

Η Mενεγάκη, η Χρουσαλά και το θωρηκτό Αβέρωφ!

Η Mενεγάκη, η Χρουσαλά και το θωρηκτό Αβέρωφ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ο σάλος που δημιουργήθηκε  από τη δεξίωση που έγινε στο θωρηκτό Αβέρωφ από την εταιρεία του Λ.Πατίτσα, σύζυγο της Μαριέττας Χρουσαλά την προηγούμενη Πέμπτη δεν είναι κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα...

Πολλοί θα θυμούνται το σούσουρο που είχε δημιουργηθεί στις 28 Οκτωβρίου του 1996 όταν η Ελένη Μενεγάκη, είχε βγάλει τον Πρωινό Καφέ από το θωρηκτό Αβέρωφ, προκαλώντας την παραίτηση του Αρχηγού  του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και την παρέμβαση του ΕΣΡ.

Η συγκεκριμένη εκπομπή είχε γίνει με όλες τις ενότητες της θεματολογίας που ακολουθούσε καθημερινά, όλη τη σεζόν.Εδώ η Λίτσα Πατέρα παρουσιάζει τη στήλη των ζωδίων.

 

Καλεσμένη της εκπομπής ήταν η λαϊκή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου, με το τραγούδι της "Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά", που ήταν και hit της εποχής.

Από την εκπομπή δεν έλειψαν ούτε τότε οι παραδοσιακοί χοροί!

Η  Ελένη Μενεγάκη, σε ανύποπτο χρόνο  σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ έχει δηλώσει για το θέμα: «Όσο για τις αρνητικές κριτικές, νομίζω ότι έχουν άμεση σχέση με την εποχή που συμβαίνουν. Όταν βγάλαμε εκπομπή πάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ και ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν, κόντεψα να πεθάνω. Σήμερα σίγουρα θα είχα άλλη αντιμετώπιση στο θέμα».

Δες εδώ πως σχολίασε λίγες μέρες μετά την εκπομπή, όσα έγιναν στο ιστορικό θωρηκτό, η αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη Το ΓΕΝ σήμερα ζητά ξανά εξηγήσεις, μετά τη δεξίωση του Λεό Πατίτσα στο Θωρηκτό και τα τσιφτετέλια των μοντέλων. Μπορεί να έδωσε το ίδιο την άδεια για τη γιορτή των "Ποσειδωνίων 2010" αλλά δεν ήξερε τι εξελίξεις θα είχε. Στο γραφείο του Α/ΓΕΝ βρισκότν από το πρωί ο αρχιπλοίαρχος Ε.Γαβαλάς και προσπαθούσε να εξηγήσει πως μία εκδήλωση για τα Ποσειδώνια εξελίχτηκε σε κακόγουστο πάρτι πάνω στο κατάστρωμα του ιστορικού Θωρηκτού Αβέρωφ. Τελικά αποπέμφθηκε.

Βέβαια ο αρχιπλοίαρχος δεν είναι ο μόνος που φέρει ευθύνη.Θέμα υπάρχει και για την ηγεσία του ΓΕΝ.Το ενδεχόμενο παραίτησης ή ακόμη και απομάκρυνση του Α/ΓΕΝ Δ.Ελευσινιώτη και του υπαρχηγού Ν.Κρυονερίτη παραμένει ανοιχτό.

Εσύ τι πιστεύεις για τα δύο αυτά γεγονότα που διαδραματίστηκαν μέσα στο θωρηκτό Αβέρωφ;

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10