Β. Μπάρμπα: “Μπορώ να έχω όποιον άντρα θέλω!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τους έρωτες της ζωής της, τους άντρες που την πρόδωσαν και τον χωρισμό της έδωσε η Βάνα Μπάρμπα στο “Εγώ”.

Η γνωστή ηθοποιός πριν από λίγες μέρες βρέθηκε σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα πάρτι της Σαρδηνίας και γνώρισε τον Kevin Spacey, Quincy Jones και την Janet Jackson, που της άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. “Αν κάποια πάρτι μετράνε είναι για τις συναντήσεις των ανθρώπων. Ήταν μια ανεπανάληπτη στιγμή για ‘μένα το ότι βρέθηκα με τον Quincy Jones”, εξομολογείται η Βάνα Μπάρμπα.

Όσον αφορά τη γοητεία που εκπέμπει στον αντρικό πληθυσμό, η ίδια αναφέρει: “Δεν νομίζω ότι έχω ιδιαίτερη γοητεία. Είμαι μια απλή Ελληνίδα. Είμαι μια γυναίκα που μπορώ να έχω όποιον άντρα θέλω, αλλά δεν είμαι μοναδική”.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται πως αυτήν την περίοδο περνάει πολύ καλά μετά το χωρισμό της. “Έχω χωρίσει από μια σχέση, ξαναβρήκα τον εαυτό μου και κατάλαβα ότι αυτό που θέλω είναι να είμαι με ανθρώπους που θα μπορούν να μιλούν ουσιαστικά στην καρδιά μου. Δεν μπορώ να μπω σε μια σχέση και να καταπιέζομαι”, λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η ίδια αποκαλύπτει πως έχει καταπιεστεί και έχει καταπιέσει, αλλά ψάχνει έναν άνθρωπο δίπλα στον οποίο θα είναι ελεύθερη. Δεν διστάζει να πει πως έχουν υπάρξει άντρες που την πλησίασαν για τη δημοσιότητα, αλλά το κατάλαβε γρήγορα και σταμάτησε εκεί τη σχέση.

Αν και έχει κάνει σχέσεις με πλούσιους άνδρες, δεν θεώρησε ποτέ αυτοσκοπό έναν πλούσιο γάμο, εξάλλου η Βάνα Μπάρμπα δεν υπήρξε ποτέ συμβατική και της αρέσει να ταράζει τα ήρεμα νερά. Παρόλα αυτά, η ίδια αντιμετωπίζει αρκετές φορές οικονομικές δυσκολίες και προσπαθεί να είναι αισιόδοξη. ¨Όλοι έχουμε δυσκολίες. Δεν είναι εύκολη η χρονιά που έρχεται. Πάντως δεν είμαι η γυναίκα που θα ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε ρούχα και τσάντες”, δηλώνει.

Για τη Ρούλα Κορομηλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση, η γνωστή ηθοποιός λέει: “Θεωρώ ότι η Ρούλα είναι μια πολύ μεγάλη περσόνα στην τηλεόραση. Μέσα σε αυτούς τους μαϊντανούς που βγαίνουν, όλες αυτές τις χαζοβιόλες, θεωρώ ότι η Ρούλα είναι ένας μύθος που έχουμε ανάγκη”.


Η Βάνα Μπάρμπα πιο λαμπερή από ποτέ!

Read More

And More