Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.02.2015 | 20:54

Δες πώς θα ήταν ο Michael Jackson αν δεν είχε κάνει 100 πλαστικές! Φωτογραφίες

 Δες πώς θα ήταν ο Michael Jackson αν δεν είχε κάνει 100 πλαστικές! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Michael Jackson ήταν μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα και κάπως αυτοκαταστροφικός! Ξεκίνησε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις προσπαθώντας να αλλάξει την μύτη του και σε όλη την διάρκεια της ζωής του κατέληξε να έχει κάνει περίπου 100! Κάποιοι έλεγαν ότι το icon του ήταν η Diana Ross και πως με όλα αυτά που έκανε προσπαθούσε απλώς να της μοιάσει. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονταν ότι προσπαθούσε να κάνει τα πάντα προκειμένου να μην θυμίζει σε τίποτα τον πατέρα του που μισούσε τόσο. 

Όπως και να ΄χει, με τον έναν ή άλλο τρόπο, ο Michael Jackson έγινε... άλλος!

//

Αριστερά το 1977 σε ηλικία 19 ετών όταν ήταν ακόμη στους Jackson Five λίγο πριν ξεκινήσει την solo καριέρα του. Δεξιά το 1979 όταν έκανε την πρώτη πλατική στη μύτη του. Αριστερά το 1983 όταν έχει μόλις κυκλοφορήσει το άλμπουμ του με τίτλο Thriller που έγινε αμέσως best selling. Δεξιά το 1991 σε ηλικία 33 ετών έχει αρχίσει ήδη να είναι αγνώριστος. Η μύτη του δεν θυμίζει τίποτα την παλιά όπως και το χρώμα της επιδερμίδας του. 


Αριστερά ο Michael Jackson το 1995 μετά από πολλές πλαστικές στα μάτια, στη μύτη, στα ζυγωματικά και πολλά peeling και επεμβάσεις στην επιδερμίδα του προκειμένου να αλλάξει το χρώμα του. Δεξιά το 2002 τα προβλήματα από τις άπειρες αισθητικές επεμβάσεις είναι εμφανείς. Για αρχή, η μύτη του φαίνεται ξεκάθαρα προβληματική!

Και αν όλες οι παραπάνω εικόνες από την αλλαγή του Michael Jackson χρόνο με τον χρόνο σε σόκαραν, ετοιμάσου για το πιο σοκαριστικό: πώς θα ήταν ο Michael Jackson αν δεν είχε κάνει όλα αυτά! Η φωτογραφία που θα δεις παρακάτω είναι αποτέλεσμα ερευνών και επεξεργασίας με computer...Αγνώριστος αλλά τουλάχιστον πάρα πολύ φυσιολογικός!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10