Ξέρουμε πού θα βρεις τα καλλυντικά που έδωσε η Τατιάνα στο Μίλα!

Εδώ και κάποιες μέρες το beauty department του TLIFE κατακλύζεται από μηνύματα. Τα οποία (οοοοολα!!!) συνοψίζονται στις εξής λέξεις: Πού μπορώ να βρω τα καλλυντικά που δίνει δώρο η Τατιάνα στο Μίλα.

Ας ξεκινήσουμε με κάποιες συστάσεις: πρόκειται για τα The Balm που εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα η Ράνια Μπουντούρη (η δεύτερη ιδιότητά της είναι η beauty δασκάλα μας στο Beauty School). Έχουν τέλειο packaging και ακόμη τελειότερη αποτελεσματικότητα.

Τα παραπάνω, λοιπόν, αγαπημένα προϊόντα μόλις ήρθαν στο T-Shop! Και μπορείς να τα κάνεις δικά σου με ένα απλό κλικ εδώ!

Και κάποιες από εμάς εδώ στο TLIFE έκαναν ήδη την beauty παραγγελία τους. Και παρακάτω είναι η δική μου!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/18_4/primer.jpg

Αν παραπονιέσαι ότι το make up δεν σου απλώνεται σωστά ή αν θέλεις πραγματικά αψεγάδιαστη επιδερμίδα επένδυσε σε αυτό το primer! Μπαίνει μετά την ενυδατική σου, πριν το make up και είναι ο λόγος που θα ακούσεις το εξής κοπλιμέντο: Τι έκανες στο πρόσωπό σου και είσαι τόσο λαμπερή;. Ή κάπως έτσι, τέλος πάντων!
Απόκτησε τώρα το Time Balm εδώ!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/18_4/bettylou.jpg
Θυμάσαι αυτή την λάμψη που βλέπεις στο μακιγιάζ των celebrities; Ε, λοιπόν, με αυτό το προϊόν την αποκτάς! Πρόκειται για μια πούδρα λάμψης ματιών την οποία εγώ κλέβω και φοράω και λίγο ψηλά στα ζυγωματικά για να πετύχω εκείνες τις ονειρεμένες γυαλάδες.
Παράγγειλε τώρα την δική σου Betty-Lou Manizer εδώ.

Ο Body Builder δεν είναι ο τύπος μου. Σε άντρα! Γιατί σε μάσκαρα είναι αυτό ακριβώς που ζητάω!
Αν θέλεις κι εσύ βλεφαρίδες με όγκο μπορείς να τις πετύχεις με ένα κλικ εδώ!

ΣΤΟ T-SHOP ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ THE BALM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ SCRUB ΧΕΙΛΙΩΝ SARA HAPP. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!

Read More

And More