Έξυπνες λύσεις για να αλλάξεις την κρεβατοκάμαρά σου!

Ο ύπνος και η ξεκούραση είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές που σε τροφοδοτούν με ενέργεια για να ξεκινήσεις την κάθε μέρα. Έτσι η κρεβατοκάμαρά σου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού. Το design και η διάρθρωσή του δωματίου σου μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία σου. Μην ξέχνάς ότι το δωμάτιό είναι ο πρώτος χώρος που βλέπεις με το που ανοίγεις τα μάτια σου και οφείλει να έχει το προσωπικό σου στυλ και γούστο.

Το TLIFE βρήκε κάποιες έξυπνες ιδέες για να φτιάξεις το δωμάτιό σου, όπως σου αρέσει με απλές κινήσεις.
Κλασσική κρεβατοκάμαρα

Κλασική επιλογή που μπορεί να διαλέξουν οι πιο παραδοσιακοί χαρακτήρες. Σ’ αυτήν την περίπτωση μπορείς να “παίξεις” με το καφέ και το λευκό. Χρειάζεται ξύλινα έπιπλα και λευκά καλύμματα και σκεπάσματα.

Μοντέρνο μονόχρωμο δωμάτιο

Δώσε στο δωμάτιό σου μια πιο μοντέρνα μορφή χρησιμοποιώντας μαύρο βελούδο φόντο με συμμετρικά σχέδια. Αν μάλιστα, έχεις ψηλά ταβάνια, ένα κρεμμαστό ρολόι σε πιο ανοιχτή απόχρωση ή ένα διακοσμητικό θα σπάσει τη μονοχρωμία και θα κάνει το δωμάτιό πιο φωτεινό. Επέλεξε μαξιλάρια και καλλύματα στις ίδιες γκρι-μαύρες αποχρώσεις.
Φωτεινή κρεβατοκάμαρα

Πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα που δεν έχει πολλά έπιπλα και βασικό χαρακτηριστικό της είναι το άπλετο φως που μπαίνει στο χώρο. Για να το πετύχεις διάλεξε ένα από τα πιο μεγάλα δωμάτια που να συνδέεται με το μπάνιο. Χώρισε τα δυο δωμάτια με ένα τζάμι και αμέσως θα δεις πόσο φωτεινό και μεγάλο φαίνεται το δωμάτιό σου.
Λουλουδάτη κρεβατοκάμαρα

Μια κρεβατοκάμαρα για ρομαντικούς, όπου υπερισχύει το ροζ και το μωβ χρώμα. Διάλεξε να τοποθετήσις ένα σχέδιο με λουλούδια πάνω από το κρεβάτι. Καλύτερα να διαλέξεις ένα μεγάλο σχέδιο που θα δίνει στυλ στην κρεβατοκάμαρα, από τα επαναλλαμβανόμενα μικρά μοτίβο. Η επιλογή ενός σχεδίου που θα ξεκινά από τη μια πλευρά του κρεβατιού και θα τελειώνει στην άλλη είναι καλύτερη από τα επαναλλαμβανόμενα μοτίβο, που παραπέμπουν σε μπάνιο.
Δωμάτιο “πεταλούδα”

Αν τα έντονα χρώματα είναι το φετίχ σου αυτό είναι αναμφίβολα το στυλ του δωματίου που σου ταιριάζει. Κρεβάτι σε απαλό καφέ χρώμα, μοντέρνας γραμμής. Ξύλινη ντουλάπα και πολύχρωμοι τοίχοι. Μπορείς να επιλέξεις τις αποχρώσεις του πράσινου για τους τοίχους και να τους συνδυάσεις με ροζ καλύμματα και μαξιλάρια στο κρεβάτι. Βάλε αυτοκόλλητα με πεταλούδες, κατα μήκος της ντουλάπας και συνεχίστε σε ένα μικρό μέρος του τοίχου, δίνοντας την εντύπωση της συνέχειας. Τα ανοιχτά χρώματα σε συνδυασμό με το μοτίβο θα κάνουν το δωμάτιό σου να φαίνεται πιο μεγάλο.

Read More

And More