Το ΣΔΟΕ “έπιασε” την Monica Bellucci στο Φλοίσβο!

Oι άνδρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικών Ελλάδος (ΣΔΟΕ), σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είχαν αποφασίσει να κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα κότερα που βρίσκονταν στον Φλοίσβο. Όταν είδαν να φτάνει το υπερπολυτελές σκάφος ”Pollux”, το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς ενοικιάζεται προς 10.500€ τη μέρα το σταμάτησαν.

Ανέβηκαν επάνω και απαίτησαν να δουν τη λίστα επιβατών. Ζήτησαν επίσης να παρουσιαστούν μπροστά τους όλοι οι VIP επιβάτες για να επαληθεύσουν τα στοιχεία. Με μεγάλη τους έκπληξη λοιπόν, αντίκρυσαν μπροστά τους την Monica Bellucci η οποία είχε έρθει να περάσει μερικές μέρες incognito στη χώρα μας.

Η Ιταλίδα ηθποιός ήθελε να παραμείνει η κρυφή η παρουσία της στη χώρα. Είχε μάλιστα υπογράψει και σύμφωνο εχεμύθειας. Το περιστατικό με το ΣΔΟΕ την δυσανασχέτησε πολύ. Παραλίγο να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο λόγω της μη τήρησης του συμφωνητικού.

Όταν οι άντρες του ΣΔΟΕ συνειδητοποίησαν πως τα στοιχεία της λίστας ήταν πραγματικά, έφυγαν βιαστικά, ενώ το Pallux συνέχισε την πορεία του προς άγνωστη κατεύθυνση. Το Pallux είναι ένα χλιδάτο κότερο με 4 σουίτες πολυτελείας και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα. Διανύει μάλιστα ως και 24 μίλια.

Η Monica Bellucci έχει επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας. Το 2004 βρέθηκε στο πάρτι του περιοδικού Celebrity το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ το 2008 έκανε διακοπές incognito με τον σύζυγό της στη Πάρο και στη Μύκονο. Τώρα ξανάρχεται στην Ελλάδα αλλά μάλλον δεν θα φύγει και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μεγάλη απάτη με γιοτ από 7 κροίσους αποκαλύπτει το “Πρώτο Θέμα” στην κυριακάτικη έκδοσή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, το ΣΔΟΕ ερευνά την υπόθεση των πιο τρανταχτών ονομάτων και των παιδιών τους που διαθέτουν πολυτελή yachts.

Παρόμοιες εφόδους κάνουν καθημερινά τις τελευταίες ημέρες καθώς το ΣΔΟΕ δείχνει αποφασισμένο να αποκαλύψει όσους έχουν στην κατοχή τους μεγάλα σκάφη, αλλά τα έχουν δηλώσει ως επαγγελματικά, προκειμένου να μην πληρώνουν ΦΠΑ αγοράς, ενώ αγοράζουν και τα καύσιμα αφορολόγητα.

Στην πραγματικότητα τα σκάφη αυτά που δηλώνονται ως επαγγελματικά ανήκουν σε περισσότερους από 1500 επώνυμους στην Ελλάδα, ενώ είναι ευρέως γνωστό πως οι πιο κραυγαλέες περιπτώσεις αφορούν 7 έλληνες κροίσους και τους γόνους αυτών.

Στην υπόθεση των δύο μισθοσυντήρητων, πρόκειται για δύο ανθρώπους με ετήσια εισοδήματα 30.000 και 38.000 ευρώ, οι οποίοι όπως είναι κατανοητό δεν μπορούν να είναι σε τέτοια οικονομική θέση ώστε να αντέξουν την αγορά δύο Ferretti συνολικού μήκους 54 και 58 μέτρων και αξίας άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ το καθένα.


Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”!

Read More

And More