Bobbi Kristina Brown: Τι συμβαίνει τελικά με την κατάσταση της υγείας της;

Αρκετές ημέρες έχουν περάσει από την 31η Ιανουαρίου, όταν η Bobbi Kristina Brown βρέθηκε αναίσθητη και βυθισμένη στην μπανιέρα της, ξυπνώντας στο μυαλό όλων τον εφιάλτη. Πριν από τρία χρόνια με τον ίδιο τρόπο είχε βρεθεί νεκρή η διάσημη μητέρα της, η αξέχαστη ερμηνεύτρια Whitney Houston. Ωστόσο η 21χρονη μοναχοκόρη της παλεύει ακόμα να κρατηθεί στη ζωή.

Οι μέρες περνούν και αντιφατικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κατάσταση της. Στην αρχή οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα στους συγγενείς. Πριν από μερικά μόλις 24ωρα η θεία της Tina Brown, λέει πως η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται, ενώ χθες η θεία της Leolah αποκαλύπτει πως η Bobbi Kristina ανοιγοκλείνει τα μάτια της.

Το αμερικανικό περιοδικό People σε σημερινή του επικοινωνία με το συγγενικό της περιβάλλον επιδίωκει να καταλάβει τι ακριβώς ισχύει για την κατάσταση της υγείας της νεαρής κόρης της Whitney Houston και του Bobby Brown. Μέχρι στιγμής η Bobbi Kristina συνεχίζει να βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη και είναι διασωληνομένη για να μπορεί να αναπνέει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια της αλλά δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, σημειώνει το περιοδικό.

“Δεν είναι εγκεφαλικά νεκρή. Γι’ αυτό υπάρχει ελπίδα ακόμα”, δηλώνει συγγενής της. “Είμαστε ενωμένοι, όλοι οι συγγενείς της. Ακόμα κι αν λέμε τα πράγματα διαφορετικά ο ένας από τον άλλο, αυτό συμβαίνει γιατί η κατάσταση της είναι μπερδεμένη. Μας προκαλεί σύγχυση”, συμπληρώνει. “Κανείς δεν προσπαθεί να παραπληροφορήσει κανέναν. Ακόμα προσευχόμαστε για εκείνη. Αυτό είναι που έχει σημασία” καταλήγει η ίδια πηγή.

Την ίδια στιγμή νέες πληροφορίες έρχονται στο φως από το αστυνομικό τμήμα του Rosswell που ασχολείται με την υπόθεση της Bobbi Kristina Brown. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 21χρονη είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα τέσσερις μόνο ημέρες πριν βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ίδια έχασε τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στις 27 Ιανουαρίου.

Επιπλέον αποκαλύφθηκε πως ο σύντροφός της Nick Gordon είχε καλέσει την αστυνομία τον Ιούλιο του 2013 λέγοντας πως η Bobbi Kristina είχε πέσει και ήταν αναίσθητη. Ο αστυνομικός στην αναφορά του τότε, είχε γράψει πως η Bobbi Kristina ήταν αποπροσανατολισμένη και πήγε στο νοσοκομείο.

Read More

And More