Βυθισμένη για 15 λεπτά παρέμεινε στην μπανιέρα η Bobbi Kristina Brown πριν την βρουν – Νέες αποκαλύψεις!

Την ώρα που η 21χρονη Bobbi Kristina Brown, παραμένει σε τεχνητό κώμα, νέες λεπτομέρειες από τις έρευνες των αρχών για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι της μέχρι την στιγμή που κατέφθασε το ασθενοφόρο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του E! Online, η κόρη της Whitney Houston ήταν ήδη βυθισμένη στην μπανιέρα της για περίπου 15 λεπτά μέχρι ο φίλος της Max Lomaz να την ανακαλύψει εκεί. Η τυχαία επίσκεψη ενός τεχνικού της καλωδιακής τηλεόρασης, ήταν η αφορμή για να ψάξουν την 21χρονη ο φίλος της αλλά και ο σύζυγός της Nick Gordon.

Καθώς δεν απαντούσε στις φωνές τους για να εξυπηρετήσει τον τεχνικό, ο Max Lomaz πήγε να την ψάξει στο μπάνιο, όπου και την βρήκε τελικά βυθισμένη στην μπανιέρα. Αν και ξεκίνησε άμεσα να της κάνει τεχνητή αναπνοή, συνολικά ο χρόνος που πέρασε μέχρι η Bobbi Kristina Brown να διασωληνωθεί ώστε να λάβει επαρκή ποσότητα οξυγόνου, υπολογίζεται σε μισή ώρα, σύμφωνα με το E! Online.

Εντωμεταξύ ο πατέρας της Bobbi Kristina Brown σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, αρνείται να τραβήξει την πρίζα για να αποσυνδεθεί η κόρη του από τα μηχανήματα που την κρατάνε στη ζωή, ενώ οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα η νεαρή κόρη της Whitney Houston να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Read More

And More