Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.09.2010 | 12:07

Bono: "Οι Έλληνες έχουν πολλά κοινά με τους Ιρλανδούς"

Bono: Οι Έλληνες έχουν πολλά κοινά με τους Ιρλανδούς
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
"Έλληνες θα τα καταφέρετε γιατί έχετε ψυχή και καρδιά" αναφώνησε ο Bono αναφερόμενος στην δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε, η ίδια η μπάντα κατάγεται από την συμπάσχουσα Ιρλανδία, χώρα που άνοιξε τον χορό των οικονομικών crash test στην Ευρώπη.

Ο Bono μπήκε από το πρώτο λεπτό ορεξάτος, συστήνοντας το συγκρότημά του στο κοινό και παρομοιάζοντας τους U2 με Ολύμπιους Θεούς και τον ίδιο τον ευατό του με τον Μέγα Αλέξανδρο, για να δηλώσει: "Οι Έλληνες έχετε πολλά κοινά με τους Ιρλανδούς κι όχι μόνο ότι είμαστε απένταροι"! Εκείνο που μας ενώνει με την μακρινή Ιρλανδία σύμφωνα με τον τραγουδιστή είναι πως είμαστε ξεχωριστοί στο μυαλό και στην καρδιά και μπορούμε να πάμε μπροστά την χώρα μας. 'Δεν εξαρτώμαστε από τις αγορές του χρήματος" πρόσθεσε!

Πάντως, παρά τα σχόλια περί οικονομικής κρίσης και πολιτικής φαίνεται πως ο πρωθυπουργός επέλεξε το βήμα του Eθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ , από το οποίο και μίλησε για τα 36 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος και όχι μια συνάντηση με τον ροκ σταρ! Εκτός κι αν επέλεξε να συναντήσει τον Bono μακριά από τα αδιάκριτα βλέματα των δημοσιογράφων...

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10