Διάσημοι Έλληνες που έκαναν αισθητική επέμβαση!

Η εποχή που οι ασθητικές επεμβάσεις αποτελούσαν ταμπού έχουν περάσει στο παρελθόν. Σήμερα πέρα από τα spa, τα αυστηρά προγράμματα διατροφής και γυμναστικής, αλλά και τις θεραπείες προσώπου, το botox ανήκει στην top list κάθε σταρ που θέλει να διατηρήσει τέλεια την εμφάνισή του.

Μάλιστα, οι κύριοι και οι κυρίες της ελληνικής showbiz που αποφάσισαν να υποβληθούν σε μια αισθητική επέμβαση προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και παραδέχονται χωρίς δισταγμούς τις μικρές αλλαγές που αποφάσισαν να κάνουν.

Πρώτη και καλύτερη, η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη που τον περασμένο Σεπτέμβρη εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Η γνωστή δημοσιογράφος προκάλεσε πλήθος σχολίων, αλλά η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αποφάσισε να κάνει μερικές μικρές αλλαγές που την αναζωογόνησαν.

“Πράγματι, το έκανα. Το αποφάσισα στις αρχές του καλοκαιριού, γιατί πιστεύω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να βελτιώνουμε την εμφάνισή μας από τη στιγμή που αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβονται αυτές οι επιλογές”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε διαδικτυακό τόπο. Παράλληλα, η ίδια πρόσθεσε το εξής: “Το θεωρώ επιεικώς γελοίο να θεωρούνται ταμπού ή να αντιμετωπίζονται ως ένοχο μυστικό. Όλα αυτά βέβαια με μια προϋπόθεση: να έχουμε καθαρά στο μυαλό μας ότι καμία επέμβαση δεν μπορεί να μας κάνει νεότερους. Κάποιες επεμβάσεις μπορούν απλώς να μας κάνουν καλύτερους σε σχέση με την πραγματική μας ηλικία“.

“Σιγά το κακό…” είχε πει σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Μιμή Ντενίση όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει botox. H ηθοποιός δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί πως έχει κάνει τη θαυματουργή ένεση ανάμεσα στα φρύδια, λόγω της ρυτίδας έκφρασης που είχε. Η ίδια βέβαια, είχε εξηγήσει πως οι άνθρωποι που κινούνται στο χώρο των media, πρέπει να διατηρούν την εικόνα τους αναλλοίωτη.

Ωστόσο, όσον αφορά το θέμα του λίφτινγκ, η γνωστή ηθοποιός θεωρεί πως κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται στη δική της περίπτωση. “Είχα ρωτήσει κάποτε ένα μεγάλο πλαστικό χειρουργό αν θα χρειαζόταν να κάνω κάποια επέμβαση και μου είπε ότι αν έκανα λίφτινγκ, θα κατέληγε το μάτι μου σαν Κινέζας! Πρέπει, λέει, πρώτα να πέσει λίγο και μετά να το τραβήξουμε. Ευτυχώς, έχω πολύ ανθεκτικό δέρμα. Το κληρονόμησα από τη μαμά μου”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πλαστική στήθους παραδέχτηκε πως έχει κάνει η Έλληνίδα σταρ Έλενα Παπαρίζου. Η ίδια σε συνέντευξή της στο “Pink Woman” είχε δηλώσει: “Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι έπρεπε να το κρύψω. Βέβαια, η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως έχω κάνει πλαστική πριν την κάνω! Και όταν τελικά την έκανα, δεν ρώτησε κανένας!”.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε και το γεγονός και άλλης επέμβασης σε μεγαλύτερη ηλικία. “Θα τολμήσω να κάνω ένα face lift, αν νιώσω ότι το χρειάζομαι. Και πιστεύω ότι αν κάποιος πιστεύει ότι μια επέμβαση μπορεί να κάνει καλό στην ανασφάλειά του, ας το κάνει”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακόμη, η Άντζελα Δημητρίου, είναι μια από τις λίγες Ελληνίδες που παραδέχτηκε ανοιχτά πως έκανε ρινοπλαστική, μετά από εγχείρηση που έπρεπε να κάνει στο διάφραγμα. Η “λαίδη” του λαϊκού τραγουδιού είχε πει πως όταν έκανε την εγχείρηση άλλαξε τη μύτη της και την έκανε ελαφρώς γαλλική. Επίσης, έχει κάνει επέμβαση στο ντεκολτέ, botox στο λαιμό και κάθε 8-9 μήνες κάνει μια ένεση στο πρόσωπο.
Η λαμπερή παρουσιάστρια του “Exclusive”, Μπέτυ Μαγγίρα, μπορεί να είναι μια πολύ δροσερή και νέα παρουσία, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να κάνει και ένα botox. Η γνωστή παρουσιάστρια, που είναι υπέρ της προληπτικής αισθητικής, παραδέχεται πως έχει κάνει ένεση botox και εξηγεί το γιατί: “Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να μην αλλοιώνουν το πρόσωπό σου. Έχω κάνει κι εγώ… κάνω τα γεμισματάκια μου, λίγο botox-άκι στο κούτελο. Νέα πρέπει να τα κάνεις αυτά. Έτσι και γεράσεις δεν θέλεις botox. Αυτό προσπαθούμε να αποφύγουμε, τα νυστέρια”.



Η Ιωάννα Σουλιώτη, μια τις πιο γοητευτικές και φινετσάτες γυναίκες που κυριάρχησαν στο modelling τη δεκαετία του ’90 παραδέχεται ανοιχτά πως έχει κάνει botox. “Έχω κάνει μία φορά botox και θα ξαναέκανα! Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων όταν χρειάζεται να διορθώσεις κάτι για να νιώσεις καλύτερα”, αναφέρει.

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ο πρώτος Έλληνας, που παραδέχτηκε δημόσια ότι έκανε ολικό λίφτινγκ προσώπου και μάλιστα οργάνωσε ολόκληρο πάρτυ για να το γιορτάσει. Ο δαιμόνιος μάνατζερ που χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, αλλά με μεγάλη δόση χιούμορ αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις εμφανίστηκε πιο ανανεωμένος από ποτέ.

“Δεν το έκανα για να δείξω πιο νέος ή πιο ωραίος. Το λίφτινγκ άρχισε από μια κύστη. Είχα στα μάτια μου κάτι σακούλες λόγω ηλικίας και, αφού θα μου έβγαζε την κύστη και τις σακούλες και θα έτρωγα την ένεση, δεν βαριέσαι… Εξάλλου, είχε πλάκα. Και δεν πονάει καθόλου. Όλο αυτό το τραγικό που είδατε στις φωτογραφίες δεν το καταλαβαίνεις. Απλώς γίνεσαι για λίγες ημέρες τούμπανο από το πρήξιμο”,είχε δηλώσει σε μηνιαίο αντρικό περιοδικό λίγες ημέρες μετά την επέμβαση.

Τέλος, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι ο άνθρωπος που θεωρεί τις αισθητικές επεμβάσεις ρουτίνα, αφού ο ίδιος παραδέχεται πως έχει κάνει 44 επεμβάσεις, που περιλαμβάνουν πλαστικές, botox κ.ά.

Read More

And More