Brad Pitt – Angelina Jolie: Δεν θα πιστεύεις πόσες νταντάδες προσέχουν τα 6 τους παιδιά!

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και… πολύτεκνα ζευγάρια του Hollywood αφού έχουν 6 παιδιά τον 13χρονο Maddox, τον 11χρονο Pax, την 10χρονη Zahara, την 8χρονη Shiloh και τα 6χρονα δίδυμα Knox και Vivienne. Ο λόγος φυσικά για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt. Μικρές λεπτομέρειες της οικογενειακής τους ζωής και της ανατροφής των παιδιών τους αποκαλύπτονται μέσα από μία συνέντευξη της καθηγήτριας τέχνης Bibi Barba στο περιοδικό Women’s Day της Αυστραλίας.


Με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους Maddox, Pax και Zahara.

Η Bibi Barba είχε κληθεί να διδάξει στα 6 παιδιά της οικογένειας τις τεχνικές της ζωγραφικής των ιθαγενών της Αυστραλίας όσο εκείνα μαζί με τους γονείς τους βρίσκονταν στο Σίδνεϊ, για την προώθηση της ταινίας “Unbroken” της Angelina Jolie. Μαζί με τα παιδιά της οικογένειας, την περίμεναν και οι νταντάδες τους. Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 6 νταντάδες, μία για κάθε παιδί, προσέχουν τα παιδιά της οικογένειας Pitt – Jolie.

Η καθηγήτρια Bibi Barba (φωτογραφία από το επίσημο site της ζωγράφου και καθηγήτριας τέχνης).

Όπως αποκαλύπτει η Bibi Barba οι 6 νταντάδες βρίσκονταν η κάθε μία πίσω από το παιδί που πρόσεχε και τους πρόσφεραν την βοήθεια τους όποτε την χρειάζονταν. “Επιπλέον τα ρωτούσαν συνέχεια αν είναι όλα καλά και αν χρειάζονται τίποτα”, δηλώνει η ίδια.


H Angelina Jolie με τα δίδυμα Vivienne και Knox

Σε παλιότερο δημοσίευμα της η New York Post είχε αναφερθεί ξανά στον αριθμό των νταντάδων που απασχολούν οι δύο star όταν σε διακοπές τους στην Καραϊβική τον Δεκέμβριο του 2012, τους είχαν συνοδεύσει 12 γυναίκες που φρόντιζαν τα παιδιά τους.


Η οικογένεια κατά την επιστροφή της από την Αυστραλία.

Η ίδια η Angelina Jolie πάντως δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί ότι έχει μεγάλη βοήθεια στην ανατροφή των παιδιών της, καθώς όπως έχει δηλώσει: “Δεν είμαι μία μαμά που προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της κάνοντας δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα. Έχω πολύ περισσότερη στήριξη από τους περισσότερους ανθρώπους, τις περισσότερες γυναίκες αυτού του πλανήτη. Και έχω την οικονομική άνεση να έχω ένα σπίτι και να προσφέρω τροφή και φροντίδα στα παιδιά μου”.

Read More

And More