B. Spears: “Ξέρω την Καλομοίρα, τον Sakis, την Ε. Παπαρίζου και τη Ν. Μπουλέ”

Η Brithney Spears μιλάει στην Θωμαή Καραθάνου και στο tralala.gr για την προσωπική της ζωή, για τα επαγγελματικά της αλλά και για την επιθυμία της να επισκευτεί την Ελλάδα.

“Αγαπώ να είμαι μητέρα! Τα παιδιά μου είναι πραγματικά το κέντρο του κόσμου μου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μπορείς να αγαπήσεις κάποιον μέχρι να κάνεις παιδιά! Μου αρέσει να είμαι δημιουργική μαζί τους και να ζωγραφίζουμε και να χορεύουμε! Λατρεύουν να χορεύουν”, υποστηρίζει η pop τραγουδίστρια για την σχέση της με τα παιδιά της.

Η Brithney αναφέρει πως ήθελε πάντα να έρθει στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρει γιατί δεν το έχει προσπαθήσει ακόμα.” Έχω δει φωτογραφίες και είναι τόσο όμορφα!! Θα έρθω σίγουρα μια μέρα”, τονίζει. “Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για την νυχτερινή ζωή της Ελλάδας και ότι είναι η τέλεια χώρα για διακοπές! Έχω επίσης ακούσει ότι οι Έλληνες άνδρες μένουν με τους γονείς τους μέχρι να γίνουν 30”, αναφέρει στην συνέχεια.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει τους Έλληνες star που γνωρίζει: “Ξέρω την Καλομοίρα, τον Sakis, την Έλενα Παπαρίζου και τη Νάντια Μπουλέ! Από τραγούδια αγαπώ το Secret Combination της Καλομοίρας!”

Άκου ένα απόσπασμα από την συνέντευξη:

Read More

And More