Caitlyn Jenner: Ευχαρίστησε τον πλαστικό χειρουργό της με ένα αυτόγραφο!

Χρειάστηκε μια ομάδα έμπειρων πλαστικών χειρουργών για να μεταμορφωθεί ο 65χρονος Bruce Jenner, ο πατριός της Kim Kardashian, σε απαστράπτουσα Caitlyn. Και απόλυτα ικανοποιημένη με την δουλειά αυτής της ομάδας, η τελευταία θέλησε να ευχαριστήσει έναν από τους επικεφαλής πλαστικούς χειρουργούς που ανέλαβαν την περίπτωσή της. Και το έκανε υπογράφοντας για τον Dr. Harrison H. Lee ένα αυτόγραφο.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/10-06/kaitlyn_surgeon.jpg
O Dr. Harrison H. Lee

Η Caitlyn Jenner υπέγραψε ένα από τα τεύχη του Vanity Fair με την πρώτη της φωτογράφιση ως Caitlyn στο εξώφυλλο και το πήγε αυτοπροσώπος στον χειρουργό. Στον Harrison. “Έκανες εξαιρετική δουλειά. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ! Caitlyn Jenner” έγραφε η ιδιόχειρη αφιέρωσή της. Την φωτογραφία από τη στιγμή που παρέδωσε το τεύχος στον περιχαρή γιατρό κατέγραψε υφιστάμενη του και μέλος της ομάδας που ανέλαβε την μεταμόρφωση του Bruce Jenner, και στην συνέχεια τη δημοσίευσε μέσω Instagram.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/10-06/kaitlyn_2.jpg
“Έχω εντυπωσιαστεί με την δουλειά του αφεντικού μου, Dr. Harrison H. Lee. Είμαι υπερήφανη που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας που έκανε την υπέροχη μεταμόρφωση της Caitlyn”, έγραψε δημοσιεύοντας την φωτογραφία η Vilma, η υφιστάμενη του χειρουργού που απαθανάτισε τη στιγμή.

Ο Dr. Harrison H. Lee μαζί με τον Dr. Gary J. Alter ήταν οι επικεφαλής της χειρουργικής ομάδας. Ο δεύτερος δήλωσε στην New York Daily News ότι τόσο η Caitlyn όσο και ολόκληρη η ομάδα είχαν ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα παρόλο που ήταν μια δύσκολη επέμβαση που κράτησε σχεδόν ένα 24ωρο.

Read More

And More