Tι μας κρύβει η Mariah Carey;

Μετά τον ευτυχισμένο γάμο της με τον παρουσιαστή του “Αμερική Έχεις Ταλέντο” Nick Cannon, το διάσημο ζευγάρι δεν έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Ο φακός της κάμερας συνέλαβε την Mariah στο Sao Paolo της Βραζιλίας, καθώς έβγαινε από ένα εστιατόριο.

Η τραγουδίστρια της pop έδειχνε φανερά ευτυχισμένη αλλά και με πολλά περισσότερα κιλά. Μήπως το ζεύγος βρίσκεται εν αναμονή του πελαργού; Άλλωστε κανείς από τους δύο τους δεν έκρυψε την επιθυμία να αποκτήσουν παιδιά. Μάλιστα, όπως είχαν δηλώσει θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν 2 παιιδιά.

Η διαφορά είναι ολοφάνερη στην σιλουέτα τής τραγουδίστριας, η οποία (φωτό αριστερά), δεν θυμίζει σε τίποτα την σέξι M. Carey από τον γάμος της (φωτό δεξιά) μόλις 2 χρόνια νωρίτερα.

Η δήλωση που ενδέχεται να “δένει” με την νέα πιο… γεμάτη εικόνα της Mariah Carey ήρθε τον περασμένο Μάρτιο, όταν στα Independent Spirit Awards είπε: “Κάτι άλλο, πολύ πιο σημαντικό και ιδιαίτερο, είναι στα σκαριά!”

Σύμφωνα πάντα με την Daily Mail το ευτυχισμένο ζευγάρι που παντρέυτηκε πριν δυο χρόνια, φαίνεται πως θα είναι μαζί και στην δουλειά. Ο Cannon θα εξακολουθήσει την επιτυχημένη παρουσίαση του America’s Got Talent (που άλλωστε ήταν και η δουλειά που τον έκανε ευρύτερα γνωστό), ενώ φήμες θέλουν την διάσημη γυναίκα του να κάθεται σε μια από τις θέσεις της κριτικη επιτροπής.

Πληροφορίες θέλουν την επιτροπή στο show να αλλάζει ριζικά, μετά την αποχώρηση της Ellen Degeneres. Αν και δεν είναι ακόμη κάτι επιβεβαιωμένο, συνεργάτες της Mariah δεν αποκλείουν τίποτα. Όταν μάλιστα, δίπλα στην diva της μουσικής θα κάτσει άλλος ένα θρύλος του αμερικάνικου ροκ, το Steven Tyler από τους Aerosmith!

Read More

And More