Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.09.2010 | 21:06

Ποια θα παίξει τελικά στην ταινία του Woody Allen;

Ποια θα παίξει τελικά στην ταινία του Woody Allen;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οργίασαν τις τελευταίες μέρες οι φήμες πως ο Woody Allen αποφάσισε να αντικαταστήσει την Carla Bruni με μια νεότερη ηθοποιό που της μοιάζει. Πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πως ο σκηνοθέτης αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία του με την πρώτη κυρία της Γαλλίας και να κόψει από τη νέα του ταινία “Midnight in Paris”, τις σκηνές που παίζει η Carla Bruni.
 
Οι φήμες μάλιστα, ήθελαν ο Woody Allen να διάλεξε την αντικατάσταση της Carla από μια νεαρή ηθοποιό την Lea Seydoux, που μοιάζει πολύ στην αγαπημένη σύζυγο του Nicola Sarkozy. Αυτές οι φήμες ξεκίνησαν από το website Bakchich.info, το οποίο ανέφερε πως η Carla Bruni απολύθηκε, γιατί δεν ήταν τόσο καλή όσο η νέα ηθοποιός και γιατί είχε πολύ πιο ακριβό κασέ.
 
Παρόλα αυτά, γαλλικές πηγές αναφέρουν πως η Lea Seydoux πέρασε από casting και θα συμμετέχει και εκείνη στην ταινία, αλλά δεν θα αντικαταστήσει την Carla, επειδή θα αναλάβει ένα άλλο ρόλο. “Οι σκηνές της Carla Bruni ήταν πολύ καλές και έχουν ήδη περάσει στο τελικό μοντάζ.. Όσο για την Lea Seydoux θα παίξει ένα άλλο ρόλο στη νέα ταινία”, αποκαλύπτει άνθρωπος της εταιρείας παραγωγής.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Woody Allen είχε δηλώσει πολύ χαρούμενος από τη συνεργασία του με την Carla Bruni, την οποία έχει αποκαλέσει και μούσα του!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10