Οι επώνυμες Ελληνίδες τολμούν να ποζάρουν χωρίς μακιγιάζ και χωρίς ρετούς! Φωτογραφίες

Το θέμα του ρετούς στις φωτογραφίσεις των περιοδικών έχει συζητηθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. Κόντρα στην φήμη που συνοδεύει τους εκπροσώπους της showbiz πως θέλουν να φαίνονται τέλειοι, αρκετές επώνυμες Ελληνίδες τόλμησαν να ποζάρουν χωρίς μακιγιάζ και δέχτηκαν οι φωτογραφίες τους να μην περάσουν από τη διαδικασία του ρετούς, δείχνοντας την πραγματική τους εικόνα σε μία φωτογράφιση του περιοδικού People.

Οι ίδιες μίλησαν στο περιοδικό και την δημοσιογράφο Χριστίνα Ζάχου για την σχέση τους με το μακιγιάζ.

Η Τάμτα στην καθημερινότητα της προτιμά να κυκλοφορεί χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Η ίδια σημειώνει: “Το πιο ωραίο κοπλιμέντο που έχω ακούσει χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω μου είναι πως δείχνω μικρότερη. Φυσικά μου έχει συμβεί να μη με αναγνωρίσουν στον δρόμο όταν είμαι εντελώς αμακιγιάριστη, αλλά είναι κάτι που δεν με ενοχλεί καθόλου καθώς δεν πιστεύω πως διαφέρω από τις υπόλοιπες γυναίκες”.

“Στις προσωπικές μου στιγμές το μόνο που θα φορέσω είναι μάσκαρα και στο τσακίρ κέφι ένα κραγιόν” λέει η Μαίρη Συνατσάκη.

“Μου αρέσει πολύ όταν μου λένε πως χωρίς μακιγιά φαίνομαι μικρότερη, όχι μόνο σε σχέση με το πως μοιάζω στην τηλεόραση αλλά και με την ηλικία μου (είμαι 30)”, συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

“Θα έβγαινα πρώτο ραντεβού χωρίς ίχνος make – up ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και πιστεύω πως το τελευταίο διάστημα οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που επιλέγουν ένα διακριτικό και φυσικό μακιγιάζ” αποκαλύπτει η Άννα Πρέλεβιτς και συμπληρώνει: “Ή συμβουλή μου είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τονίζουμε τα δυνατά μας σημεία και όχι να γινόμαστε αγνώριστες όταν βαφόμαστε”.

“Πιστεύω πως όλα πηγάζουν από μέσα μας γιατί αν δεν είσαι καλά και ο καλύτερος make – up artist να σε βάψει, θα φαίνεσαι θαμπή, ενώ όταν διανύεις μια όμορφη περίοδο ακόμα και βάση να μην έχεις πάνω σου, λάμπεις” λέει η Όλγα Λαφαζάνη που παραδέχεται πως χαλάρωσε με το θέμα του μακιγιάζ από τότε που γνώρισε τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου.

“Προσπάθησα να φτιάξω τα μέσα μου και να με γνωρίσω καλύτερα κι έκτοτε η εικόνα μου δεν με απασχολεί τόσο” λέει η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραδεχόμενη πως παλιότερα ακολουθούσε πιστά τις συμβουλές συναδέλφων της για το πως να μακιγιάρεται στην πίστα.

Το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στο θέμα beauty αποκάλυψε η Νόνη Δούνια. “Ήταν την εποχή των 90’s όταν βγάζαμε πολύ τα φρύδια μας. Κοιτώντας εκείνες τις φωτογραφίες, παρατηρώ πόσο διαφορετικές ήμαστε με τόσο λεπτό σχήμα φρυδιών και πόσο άγριο φαινόταν το πρόσωπό μας”, λέει η ίδια.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More