Οι πιο ακριβοί celebrity γάμοι όλων των εποχών!

Μπορεί να ήταν όλοι τους ακριβοί αλλά δεν κατέληξαν όλοι στο παραμυθένιο “happily ever after” που υπόσχονταν. Οι celebrities και τα μέλη των βασιλικών οικογενειών ξέρουν να δημιουργούν ονειρεμένες τελετές για τους γάμους τους, όμως αυτό δεν εξασφάλισε σε όλους την ευτυχία. Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις!

Πρίγκιπας Κάρολος – Λαίδη Νταϊάνα

Δεν χαρακτηρίστηκε τυχαία “γάμος της δεκαετίας”. Μπορεί το νυφικό που φόρεσε η Lady Di στις 29 Ιουλίου του 1981 να κόστισε μόλις 13.000 δολάρια, αλλά τα χρήματα που επενδύθηκαν στην ασφάλεια του γάμου υπολογίζεται πως ανέβασαν το συνολικό κόστος της τελετής σε 70 εκατομμύρια δολάρια (σε σημερινά χρήματα).

Μπορεί εκείνοι να μην κατάφεραν να βρουν την ευτυχία -πήραν το πολύκροτο διαζύγιο τους τον Αύγουστο του 1996- αλλά φαίνεται πως το κατάφερε ο πρωτότοκος γιος τους William που παντρεύτηκε σε μία εξίσου φαντασμαγορική τελετή to 2011.

Πρίγκιπας William – Kate Middleton

Ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών του -ευτυχώς μονο σε ότι αφορά τα κόστη του γάμου του – ο πρίγκιπας William ξόδεψε για την μεγάλη ημέρα 32 εκατομμύρια δολάρια στην ασφάλεια της τελετής και 2 εκατομμύρια δολάρια για την ίδια την τελετή και την δεξίωση του γάμου του με την Kate Middleton.

Το νυφικό της απαστράπτουσας Kate Middleton κόστιζε 434.000 δολάρια, ταιριάζοντας απόλυτα σε μια μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας.

Salma Hayek – Francois Henri Pinault

Δεν είναι μόνο οι βασιλείς που επενδύουν πολλά στην ημέρα του γάμου τους. Το κάνουν και οι κινηματογραφικοί σταρ όπως η Salma Hayek. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον εξίσου διάσημο εκλεκτό της καρδιάς της Francois Henri Pinault, σε μια εκθαμβωτική τελετή, τον Αύγουστο του 2009 στη Βενετία. Με καλεσμένους όπως τον Bono, την Penelope Cruz και τον Woody Harelson, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης σε μία όπερα της Βενετίας. Το συνολικό κόστος του γάμου τους υπολογίστηκε σε 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Elizabeth Hurley – Arun Nayar

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά για αυτό το λαμπερό ζευγάρι. Ο γάμος τους ήταν διπλός πράγμα που εξαρχής σημαίνει πως θα κόστιζε κάτι παραπάνω. Η ηθοποιός και ο κροίσος παντρεύτηκαν σε μία Αγγλικανική τελετή και στην συνέχεια επανέλαβαν την ένωση τους σύμφωνα με τα έθιμα του Ινδουισμού στην πατρίδα του Nayar την Ινδία. Ωστόσο τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια που ξόδεψαν και οι δύο τελετές δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν μαζί για καιρό καθώς χώρισαν το 2010.

Paul Mccartney – Heather Mils


Πηγή φωτογραφίας: Περιοδικό Hello

Το θρυλικό σκαθάρι, χαρακτήρισε τον γάμο αυτό ως “το λάθος της δεκαετίας” και δεν ξέρουμε αν αναφερόταν μόνο στην αποτυχία της σχέσης τους ή στην τελετή του γάμου που κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια. 6 χρόνια μετά οι δυο τους πήραν διαζύγιο.

Kim Kardashian – Kanye West

Και μάλλον διαβάζοντας πόσο κόστισε ο γάμος της γνωστής τηλεπερσόνας και του ράπερ θα νομίσεις ότι οι παραπάνω celebrities ξόδεψαν πενταροδεκάρες στην τελετή του γάμου τους. Το ζευγάρι εκτιμάται ότι έκανε έναν χρυσό γάμο, αξίας περίπου 12 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στην Φλορεντία της Ιταλίας, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύμα της Daily Mail, το νυφικό της Kim είχε το δικό του ξεχωριστό δωμάτιο στο πανάκριβο ξενοδοχείο που φιλοξενούσε το ζευγάρι και τους καλεσμένους του.

Πάντως η Kim Kardashian είχε ήδη επενδύσει πολλά στην ευτυχία και στο παρελθόν αφού ο γάμος της με τον Kris Humphries είχε κοστίσει 10 εκατομμύρια δολάρια. Οι δυο τους έμειναν παντρεμένοι μόλις 72 ημέρες πριν αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Read More

And More