Έχασε και τον γιο του μετά την γυναίκα του! Το συγκινητικό βίντεο με το μωρό λίγες ώρες πριν πεθάνει

Το παρακάτω βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες και κρύβει μία συγκινητική ιστορία. Ο Chris Picco τραγουδάει στον νεογέννητο γιο του το «Blackbird» των Beatles. Ο μικρός Lennon είχε μόλις χάσει τη μαμά του και ο μπαμπάς του θέλει να του δώσει κουράγιο με αυτό το τραγούδι.

«Είναι αδύνατον να περιγράψω όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες. Η γυναίκα μου, η καλύτερή μου φίλη και η μητέρα του παιδιού μου πέθανε. Έχω μια ολόκληρη ζωή για να θρηνήσω την τεράστια απώλεια, αλλά ξέρω ότι τώρα θα ήθελε κι εκείνη να αφοσιωθώ στο μωρό μας Lennon James Picco, που επέζησε», έγραψε ο μουσικός στην σελίδα του στο facebook στις 9 Νοεμβρίου.

/

Ο Chris αποφάσισε λοιπόν να κάνει μια μικρή «συναυλία» στο γιο του που συνέχισε να παλεύει για τη ζωή του και έτσι πήγε την κιθάρα του στο νοσοκομείο. Το συγκεκριμένο video, που τραβήχτηκε στις 11 Νοεμβρίου, έκανε ρεκόρ χτυπημάτων στο YouTube από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε. Και συνεχίζει να μετράει views!

src=/files/Image/NEWS/2014/NOEMBRIOS/19-11/lennon.jpg

Δυστυχώς, τα δυσάρεστα νέα για τον μικρό Lennon δεν άργησαν να έρθουν. Ο Chris το ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό post στο facebook. Γιατί θεώρησε ότι το χρωστάει στους χιλιάδες, γνωστούς και αγνώστους, που του συμπαραστάθηκαν και τον στήριξαν σε όλο αυτό.

Και κατέληξε στο κείμενό του με μία φράση, δανεισμένη από τραγούδι του αγαπημένου του συγκροτήματος, που τα λέει όλα: «All you need is love»

Το ίδιο τραγούδι ερμήνευσε και το Σάββατο στο μνημόσυνο που έκανε και για την Ashley και τον Lennon, εκφράζοντας την συγκίνησή του για την συμπαράσταση που έχει δεχθεί στις δύσκολες στιγμές που βιώνει…

Read More

And More