H sexy αδερφή της Ίνας Λαζοπούλου τραγουδά με τους C: Real! Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

“Χίλια μυστικά” τραγουδάει η Τζο Λαζοπούλου τυλιγμένη σε αέρινα λευκά πέπλα και για το video clip του ομώνυμου τραγουδιού των C: Real. Η όμορφη νεαρή Θεσσαλονικιά είναι η μικρή αδερφή της Ίνας Λαζοπούλου, του γνωστού μοντέλου και τραγουδίστριας των 90’s και εδώ και αποτελεί, όπως σας έχουμε ξαναγράψει τη νέα frontwoman του συγκροτήματος.

Η Τζο Λαζοπούλου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των C: Real, δηλαδή τον Τάκη Δαμάσκη, τον Άλεξ Μπούντρο και τον Αλέξανδρο Γαβρά, βρέθηκε πρόσφατα στο θέατρο Βυρσοδεψείο στον Βοτανικό. Εκεί το συγκρότημα ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Συλβέστρου και αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, ολοκλήρωσε μετά από αρκετές ώρες την οπτικοποίηση του τραγουδιού “Χίλια μυστικά”.


Η τραγουδίστρια με τον σκηνοθέτη του video clip Δημήτρη Συλβέστρο


Ο Άλεξ Μπούντρος


Το ιδρυτικό μέλος των C: Real Τάκης Δαμάσκης.


Ο Αλέξανδρος Γαβράς.

Η Τζο Λαζοπούλου τραγουδάει με το συγκρότημα εδώ και περίπου 1,5 χρόνο τραγουδά με τους C: Real στις Live εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα, ωστόσο το τραγούδι “Χίλια μυστικά” αποτελεί ουσιαστικά την “επίσημη” ένταξη της στο γκρουπ αφού είναι το πρώτο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει με τη δική της φωνή στην πρώτη του εκτέλεση. Το τραγούδι έχει ήδη κυκλοφορήσει στην ξενόγλωσση εκδοχή του με τον τίτλο “Sacred love”.

Η ίδια τραγουδάει αρκετά χρόνια τώρα, αρχικά στη μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης από όπου κατάγεται και αργότερα στην Αθήνα. Το sexy κορίτσι των C: Real διατηρεί μακροχρόνια σχέση ενώ ο σύντροφός της δεν έχει σχέση με τον χώρο της μουσικής.

Read More

And More