Δικαιώνεται η Φλώρα Θεοδώρου!

Στα δικαστήρια κατέληξαν μετά από ένα μεγάλο έρωτα η Φλώρα Θεοδώρου με τον Χρήστο Δάντη. Το εξώδικο του γνωστού τραγουδιστή και η απάντηση της πρώην του με ασφαλιστικά μέτρα άναψαν τα αίματα. Η κόντρα κορυφώθηκε στο δικαστήριο και η προσπάθεια του Χρήστου Δάντη να την απομακρύνει από το σπίτι απορρίφθηκε.

Πώς έχουν όμως τα πράγματα; Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής έστειλε εξώδικο στην πρώην σύζυγό του ζητώντας της να φύγει από το σπίτι στο οποίο είχαν ζήσει μαζί στο παρελθόν, και από το οποίο η ίδια αρνείται να αποχωρήσει. Η αντίδραση της Φλώρας ήταν να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Χρήστου Δάντη, ζητώντας του 340,000 ευρώ, ποσό που σύμφωνα με την ίδια αποτελεί την εξασφάλιση των χρημάτων που έχει πληρώσει εκείνη και ο πατέρας της τόσα χρόνια για την απόκτηση αυτού του σπιτιού.

Στο τέλος, τα ασφαλιστικά μέτρα έγιναν και από τις δυο πλευρές και οι δυο τους κατέληξαν στο δικαστήριο. Ωστόσο, η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο Χρήστος Δάντης με σκοπό να την απομακρύνει από το σπίτι ήταν αρνητική. Ο τραγουδιστής έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα και τώρα ετοιμάζει την επόμενη κίνησή του.

Παρόλα αυτά, έστω και για λίγο, η Φλώρα Θεοδώρου φαίνεται πως δικαιώθηκε στην πρώτη “μάχη” με τον Χρήστο Δάντη. Την υπόθεση της μάλιστα, ανέλαβε μαζί με την δικηγόρο και οικογενειακή της φίλη, Ασπασία Αμέντα και ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος με την ομάδα του συνέταξαν ένα δελτίο τύπου όσον αφορά στην απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Το Δελτίο Τύπου από το γραφείο του Αλέξη Κούγια!

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις που έκανε στο star ανέφερε πως έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της Φλώρας Θεοδώρου και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του Χρήστου Δάντη για να βρουν μια συμβιβαστική λύση. “Οι σοβαροί άνθρωποι και καλλιτέχνες δεν πηγαίνουν στα δικαστήρια”, αναφέρει και προσθέτει πως αν δεν υπάρξει συμφωνία θα αναγκαστεί να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

Read More

And More