Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.09.2010 | 21:40

Συμβιβαστική λύση για Δάντη-Φλώρα!

Συμβιβαστική λύση για Δάντη-Φλώρα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ύστερα από μια μεγάλη δικαστική κόντρα που διήρκεσε όλο το καλοκαίρι,με αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα, ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης και η πρώην σύζυγός του, Φλώρα Θεοδώρου πήραν την απόφαση να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά.
 
Οι δυο τους μάλιστα εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί στο Εφετείο μαζί με τους δικηγόρους τους Βασίλη Καπερνάρο και Αλέξη Κούγια , με στόχο να οριστικοποιήσουν τους τρόπους επίλυσης των διαφορών τους, χωρίς να γίνει τελικά το δικαστήριο το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτώβρη.
 
Όπως όλα δείχνουν το μεγαλύτερο πρόβλημα του πρώην ζευγαριού ήταν η πολυτελής οικία τους στη Γλυφάδα, στην οποία και συνεχίζει να διαμένει η Φλώρα Θεοδώρου, μετά το χωρισμό τους. Από τη μια πλευρά, λοιπόν, ο γνωστός τραγουδιστής, που είχε αγοράσει το σπίτι με στεγαστικό δάνειο, ήθελε η πρώην σύζυγός του, να απομακρυνθεί από αυτό, ακόμη και με ασφαλιστικά μέτρα.
 
Για να φύγει από το σπίτι, όμως, η Φλώρα Θεοδώρου ζητούσε το ποσό των 350.000 ευρώ, τα οποία όπως υποστηρίζει, είχαν διαθέσει οι γονείς της στο ζευγάρι στα πρώτα του βήματα μετά το γάμο. Τελικά, οι δυο τους συμφώνησαν στο ποσόν των 250.000, τα οποία, όπως δήλωσε η Φλώρα Θεοδώρου, εάν λάβει θα φύγει και από το σπίτι.
 
Ελπίζω ότι αυτά που συμφωνήσαμε εξωδίκως, θα υλοποιηθούν. Τέτοιου είδους διαφορές δεν πρέπει να επιλύονται στα δικαστήρια και χαίρομαι που τόσο ο κος Δάντης, όσο και ο δικηγόρος του συμφώνησαν στα δίκαια αιτήματα της κας Θεοδώρου”, δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο Star, ενώ από την πλευρά του ο Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε: “Είναι πολύ θετική η όλη έκβαση της υπόθεσης και το θέμα θα το λύσουμε όπως επιδιώκαμε από την αρχή”.

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10