David Beckham: Η κόρη του τον θεωρεί… παχουλό! Βίντεο

Ο David Beckham παραμένει το… άπιαστο όνειρο πολλών γυναίκων του πλανητη στα 39 του χρόνια. Ωστόσο υπάρχει μια γυναίκα στη γη που δεν τον βρίσκει καθόλου γοητευτικό. Αντίθετα θεωρεί τον γυμνασμένο πρώην ποδοσφαιριστή -που πρόσφατα μάλιστα πρωταγωνίστησε σε διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων– χοντρό. Κι αυτή η γυναίκα δεν είναι άλλη από την κόρη του, Harper.

Ο γοητευτικός μπαμπάς τεσσάρων παιδιών, βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και αποκάλυψε το πως η κόρη του του αποκάλυψε ότι τον βρίσκει υπέρβαρο. “Μπαμπάκα σε αγαπώ πάρα πολύ, αλλά δεν μου αρέσεις καθόλου, είσαι πολύ παχουλός”, ήταν τα λόγια της κόρης του που μετέφερε στο κοινό ο πρώην ποδοσφαιριστής. Τόσο ο Jimmy Kimmel όσο και το κοινό της εκπομπής ξέσπασαν σε γέλια.

Ο David Beckham περιέγραψε πώς είναι η καθημερινότητα του από τότε που αποσύρθηκε από τα γήπεδα. “Έχω γίνει οδηγός. Πηγαίνω τα παιδιά από εδώ και από εκεί” είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής και παραδέχτηκε ότι κάνει ότι περνά από το χέρι του για να… ντροπιάζει τους γιους του, τον 15χρονο Brooklyn, τον 12χρονο Romeo και τον 9χρονο Cruz.


Με την σύζυγό του Victoria Beckham και τους τρεις γιους τους.

Ο ίδιος ανέφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των άβολων στιγμών που δημιουργεί με “θύματα” τους γιους του: “Ο Brooklyn μια μέρα μου ζήτησε να τον αφήσω στη γωνία του σχολείου και να πάει εκείνος με τα πόδια μέχρι την είσοδο. Αλλά τον ακολούθησα και μόλις έφτασε στην πόρτα κατέβασα το παράθυρο και του φώναξα Brooklyn σ’ αγαπώ μπροστά σε όλους”.

Σίγουρα η οικογένεια του David και της Victoria Beckham δεν είναι συνηθισμένη. Κι αν κρίνουμε από όσα κάνει το μεγαλύτερο μέλος της αλλά και όσα λέει το μικρότερο, τότε σίγουρα οι Beckham έχουν πλάκα!

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη του David Beckham στον Jimmy Kimmel.

Read More

And More