Οικογενειακά γιόρτασαν το Πάσχα ο David και η Victoria Beckham! Φωτογραφίες

Την Κυριακή γιόρτασαν το Πάσχα οι καθολικοί David και Victoria Beckham. Ο πρώην άσσος των γηπέδων και η σχεδιάστρια μόδας σύζυγός του, γιόρτασαν το Πάσχα μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, τον 16χρονο Brooklyn, τον 13χρονο Romeo, τον 10χρονο Cruz και την τρίχρονη Harper.

Νωρίς το πρωί την ημέρα της γιορτής η Victoria Beckham μαζί με τα τέσσερα παιδιά είχαν ετοιμάσει σοκολατένια αυγά και λαγούς, που μαζί με χρωματιστά αυγά βρίσκονταν διάσπαρτα στην ύπαιθρο έξω από το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια για τις ημέρες των γιορτών.


Ο David Beckham και ο μεγαλύτερος γιος του Brooklyn μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το παραδοσιακό κυνήγι των πασχαλινών αυγών που πραγματοποίησε η οικογένεια νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Happy Easter to those who are celebrating. Hope you’re having an enjoyable time with the family.

Posted by David Beckham on Sunday, April 5, 2015

“Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Ελπίζω να περνάτε όμορφα παρέα με τις οικογένειες σας” έγραψε ο David Beckham ποζάροντας με το καλαθάκι που προσπαθούσε να γεμίσει με τα αυγά που έβρισκε στον κήπο!


Λίγη ώρα αργότερα η οικογένεια απόλαυσε το πρωινό της φτιαγμένο από τα χέρια της Victoria. Η σχεδιάστρια μόδας έφτιαξε λαχταριστές τηγανίτες τις οποίες φωτογράφισε στο πιάτο… αλλά και στο πρόσωπο του γιου της Brooklyn σε ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο.


Η Victoria Beckham λίγο αργότερα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με την αγαπημένη της ανηψιά που βρισκόταν μαζί με την οικογένεια, για να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους, “Καλό Πάσχα”.

Read More

And More