Όταν ο στολισμός με φωτάκια γίνεται κιτς! Δες φωτογραφίες!

Στην προσπάθειά μας να μπούμε στο κλίμα των γιορτών πολλές φορές-σκόπιμα ή ασυναίσθητα-καταφεύγουμε σε υπερβολές, κυρίως σε ό,τι αφορά στο στόλισμα των εξωτερικών χώρων του σπιτιού. Αυτοί οι ιδιοκτήτες όμως έδωσαν νέα υπόσταση στο… κιτς! Δες πώς στόλισαν τα σπίτια τους!


Ίσως το εσωτερικό του σπιτιού να μην έχει καθόλου ρεύμα!

/
Η αυλή αυτού του σπιτιού θυμίζει πολύ έντονα την Disneyland. Και όμως πρόκειται για σπίτι στο Λος Άντζελες και μάλιστα μια ολόκληρη γειτονιά στολίζει τα σπίτια της με τον ίδιο τρόπο. Υπερβολή; Μάλλον αν και χαριτωμένη!


Το λες και το σπίτι του… πάγου!


Περιττό να σημειώσει κανείς ότι το σπίτι δεν φαίνεται καθόλου!


Ο εμπνευστής του στολισμού μόνο τη θάλασσα δε στόλισε!

/
Η περιοχή Dyker Heights είναι γνωστή στη Νέα Υόρκη για τους υπερβολικούς στολισμούς των σπιτιών της. Η παράδοση ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια από μια γυναίκα που ήθελε να συνεχίσει την παράδοση της μητέρας της. Αν αυτό το σπίτι σου μοιάζει υπερβολικό φαντάσου πώς θα είναι τα υπόλοιπα!

/
Η ιδιοκτήτρια αυτού του σπιτιού έχει το παρατσούκλι “Crazy Light Lady,” ζει στο Τέξας και μάλλον έχει ψύχωση με τα Χριστούγεννα. Ξοδεύει δεκάδες ώρες για να συνδέσει τα φωτάκια και να δημιουργήσει αυτό το αποτέλεσμα. Τα λαμπάκια είναι χαμηλής κατανάλωσης LED που συνολικά καταναλώνουν τόσο ρεύμα όσο ένα πιστολάκι. Κιτς αλλά τουλάχιστον οικονομικό!


Τι να πει κανείς; Το αείμνηστο δέντρο του Συντάγματος πήγε…. στην Αμερική…

/
Ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού στο Escondido της Καλιφόρνια έχει προκαλέσει 3 φορές μπλακ άουτ στην περιοχή για να στολίσει το σπίτι του. Το αποτέλεσμα ήταν ο δήμος να φτιάξει μεγαλύτερες γραμμές ηλεκτρικού αφού ο κύριος δεν το έβαλε κάτω. Ξεκινάει το στολισμό από την 1η Οκτωβρίου για να είναι όλα στην ώρα τους για τις γιορτές!

/
Αυτό το σπίτι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ψεύτικο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό και βρίσκεται και αυτό στην Αμερική. Ο ιδιοκτήτης του φρόντισε να καλύψει κάθε σπιθαμή του εξωτερικού χώρου του σπιτιού με λαμπιόνια αλλά και να προσθέσει και πολλές κιτς φιγούρες όπως χιονάνθρωπους και γλιφιτζούρια.

/
Και αυτό το σπίτι είναι η επιτομή του κιτς σφού όχι μόνο το περίγραμμα του σπιτιού αλλά και το περίγραμμα κάθε αντικειμένου στον εξωτερικό του χώρο καλύπτεται από φωτάκια!

Read More

And More