Δέσποινα Καμπούρη: Η αγαπημένη της πρωινή συνήθεια!

Όλες μας έχουμε μια πρωινή ρουτίνα που ακολουθούμε κατά γράμμα και οι περισσότερες έχουμε μια αγαπημένη πρωινή συνήθεια που μας βοηθά να ξεκινάμε την ημέρα μας με καλή διάθεση, όπως κάνει και η Δέσποινα Καμπούρη. Και για την παρουσιάστρια η αγαπημένη της καθημερινή συνήθεια δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει με κάποιον τρόπο την κόρη της Έλενα.

Η Δέσποινα Καμπούρη άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ πόσο “ερωτευμένη” νιώθει με την κόρη της, που τη μαγεύει όλο και περισσότερο με όσα λέει και όσα κάνει καθώς μεγαλώνει. Και η ευτυχισμένη μαμά έχει βρει τον δικό της τρόπο να “εκμεταλλεύεται” αυτή τη μαγεία για να γεμίζει θετική διάθεση σχεδόν την κάθε ημέρα της. Πώς; Μα φωτογραφίζοντας την μικρή της Έλενα τα πρωινά που περιμένουν μαζί το σχολικό.

Το ίδιο έκανε και σήμερα, δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία της “παραπονιάρας” Έλενας που λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς δεν θέλει να πάει σχολείο.

Καλημέρα! “Πφφφ! Δε θέλω να πάω σχολείο σημερα…”

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Kampouri (@despinakampouri) στις


Αυτή όπως μάλλον κατάλαβες δεν είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Καμπούρη μοιράζεται ένα τέτοιο στιγμιότυπο. Δες κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η παρουσιάστρια!

Read More

And More