Δέσποινα Καμπούρη: Νοσταλγεί την ημέρα του γάμου της!

Η όμορφη παρουσιάστρια αποδεικνύει αυτό που όλες λίγο πολύ έχουμε φανταστεί για την ημέρα του γάμου μας: ότι είναι μια ημέρα που θα μας μείνει αξέχαστη. Η Δέσποινα Καμπούρη γύρισε νοερά πίσω σε εκείνη την παραμυθένια ημέρα που επισφράγισε τον έρωτα της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, τρεις μήνες πριν γιορτάστουν την πρώτη τους επέτειο.

Και σίγουρα, ο γάμος της Δέσποινας Καμπούρη και του επιχειρηματία με τον οποίο έχει αποκτήσει άλλωστε τη μοναχοκόρη της Έλενα, ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους του 2014. Το ρομαντικό σκηνικό που στήθηκε στο νησί της Κύθνου, οι διάσημοι καλεσμένοι και το υπέροχο νυφικό της παρουσιάστριας είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που έκαναν την ημέρα αυτή παραμυθένια.

ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις την αποστολή του TLIFE στο νησί για τον γάμο.

ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για το album του γάμου τους.


“Ψάχνοντας παλιές φωτογραφίες βρίσκεις και κάποιες σαν αυτήν εδώ που σε κάνουν να χαμογελάς”, έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη μέσω Instagram θυμίζοντας μας πόσο όμορφη έδειχνε με το νυφικό της.

Η επισφράγιση του έρωτα τους ήρθε μετά από ένα κινηματογραφικό love story για την Δέσποινα Καμπούρη και τον επιχειρηματία. Το ζευγάρι αφού είχε αποκτήσει την κόρη του είχε περάσει μια σοβαρή κρίση που ευτυχώς δεν διήρκεσε περισσότερο από 6 μήνες. Απο την στιγμή της επανασύνδεσής τους οι δυο τους παραμένουν αχώριστοι.


“Η σχέση μου με τον Βαγγέλη ξεκίνησε από έναν μεγάλο, αυθεντικό έρωτα. Δεν ήμασταν μαζί απλώς για να είμαστε ή επειδή θέλαμε να περνάμε τον καιρό μας. Αγαπηθήκαμε παράφορα και πιστεύω πως όταν μία σχέση ξεκινάει από πραγματικό έρωτα, είναι δύσκολο να διαλυθεί. Όταν τα σκέφτηκα όλα αυτά, πάτησα ξανά το πλήκτρο του pause και έκανα restart.”, δήλωνε σχετικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Δέσποινα Καμπούρη.

Read More

And More