Δέσποινα Βανδή: Το απαραίτητο καθημερινό της διάλειμμα! Φωτογραφίες

Τι κι αν βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο κύκλο του The Voice; Τι κι αν συνεχίζει τις εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Fever στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου; Τι κι αν εργάζεται συνεχώς για την προώθηση της νέας ανοιξιάτικης συλλογής ρούχων που υπογράφει η ίδια;

Είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα και μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγός κι όμως, η Δέσποινα Βανδή δεν κουράζεται εύκολα και δεν αποχωρίζεται το χαμόγελο της!

/

Το μυστικό της είναι πως καθημερινά εξασφαλίζει μία ώρα μέσα στην ημέρα της που αφιερώνει αποκλειστικά στον εαυτό της, την ψυχική της ισορροπία και την φυσική της κατάσταση.

/

Για μια ώρα κάθε μέρα βρίσκεται στην Γλυφάδα και επισκέπτεται γνωστό γυμναστήριο της περιοχής. Η άσκηση είναι μία σταθερή αξία για εκείνη και δεν την στερεί ποτέ από τον εαυτό της ακόμα κι αν το πρόγραμμα της είναι τόσο πιεσμένο όσο αυτή την περίοδο.

Στην περιοχή της Γλυφάδας τη συνάντησε το TLIFE χθες. Η τραγουδίστρια περπατούσε, με αθλητικό look φυσικά, μαζί με την καλή της φίλη Έλενα Βρεττού.

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More