Δέσποινα Βανδή: Τι ετοιμάζεται να κάνει απόψε στην Κύπρο; Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της!

Στην Λευκωσία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την αποψινή βραδιά, καθώς είναι το πρόσωπο που θα κλείσει το φαντασμαγορικό fashion show Cyprus Madwalk by Gliss που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην Μεγαλόνησο από το Mad Κύπρου.

Εκτός από τις πολύωρες πρόβες στο συνεδριακό κέντρο Filoxenia της Λευκωσίας η Δέσποινα Βανδή πέρασε χθες αρκετές ώρες και στο ατελιέ της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωαννου για τις τελευταίες πρόβες του outfit που επέλεξε για το κλείσιμο της βραδιάς. Το TLIFE έμαθε για εσένα όλες τις λεπτομέρειες για την αποψινή της εμφάνιση.


Η τραγουδίστρια με την Έφη Παπαϊωάννου στο ατελιέ της, φορώντας T- shirt με την υπογραφή της γνωστής σχεδιάστριας, από την σειρά Cinners που θα βρεις στο www.cinnersstores.com.

Το φόρεμα λοιπόν που η σχεδιάστρια δημιούργησε για την σπουδαία τραγουδίστρια και τον θεσμό που ενώνει την μόδα και την μουσική σε μία εκδήλωση, είναι μία λευκή τουαλέτα σε μίνιμαλ γραμμή, με διαφάνειες και κεντημένα μοτίφ που θα αναδείξουν την άψογη σιλουέτα της Δέσποινας Βανδή.

Σήμερα από το πρωί η τραγουδίστρια βρέθηκε στον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί απόψε η διοργάνωση και μάλιστα μας έδωσε μια ιδέα από την σκηνή που έχει στηθεί εκεί, φωτογραφίζοντας τους Vegas, με τους οποίους συνεργάζεται στην Ελλάδα και στο νυχτερινό κέντρο Θέα, κατά τη διάρκεια της πρόβας τους.

#madwalkcy15 #vegas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More