Δέσποινα Βανδή: Ταξίδεψε ξανά στην Τουρκία!

Η Δέσποινα Βανδή έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με την Τουρκία. Όπως έχει εξηγήσει η ίδια με το που ταξίδεψε πρώτη φορά στις όχθες του Βοσπόρου και στην Κωνσταντινούπολη ένιωσε διαφορετικά σε σχέση με κάθε άλλο μέρος στο οποίο έχει βρεθεί. Μάλιστα πρόσφατα η τραγουδίστρια επέλεξε την Πόλη για τα γυρίσματα του video clip για το νέο της τραγούδι με τίτλο “Αν σου λείπω”.

Μια επίσκεψη ωστόσο στην Τουρκία ποτέ δεν είναι αρκετή για την Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια επέστρεψε στην γειτονική χώρα για να βρεθεί στην κατάμεστη σκηνή του ετήσιου Φεστιβάλ της πόλης Πάνορμος ή αλλιώς Bandirma. Η coach του The Voice παρόλο που έχει πολλές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα με τα live του τηλεοπτικού show, βρήκε τον χρόνο και την ενέργεια να εμφανιστεί στο Φεστιβάλ, που θα διαρκέσει μέχρι την 31η Μαΐου και είναι αφιερωμένο στον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Badirma #festival

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Η ίδια είχε αποθεωθεί πριν από λίγους μήνες -τον περασμένο Σεπτέμβριο- στην Τουρκία και στην συναυλία που παραχώρησε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με την Ziynet Sali. Όπως φαίνεται η Δέσποινα Βανδή έχει κατακτήσει το κοινό της γειτονικής χώρας ακριβώς όπως έχει κατακτηθεί από τις ομορφιές των παραλιακών πόλεων της.


Από τη συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη τον Σεπτέμβριο του 2014.

Read More

And More