Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.07.2010 | 12:18

Π. Δεβετζή: Σταματά τον στίβο

Π. Δεβετζή: Σταματά τον στίβο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μετά από μια χρυσή καριέρα στον στίβο, και τις χορευτικές τις επιδόσεις που θαυμάσαμε στο Dancing with the stars, η Πηγή Δεβετζή ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο beach volley! "Είναι ένα άθλημα που με συναρπάζει", δήλωσε στην εφημερίδα Espresso και σημείωνει ότι ενδιαφέρεται να ασχοληθεί επαγγελματικά, αφού κλείσει την καριέρα της στο στίβο. "Θα ασχοληθώ όχι όμως τώρα. Αυτό θα αρχίσει να με απασχολεί έντονα μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Τότε που με το πέρας των αγώνων θα κλείσω την καριέρα μου στον χώρο του στίβου και τα άλματα, τα οποία μου προσέφεραν πολύ μεγάλες συγκινήσεις και διακρίσεις"   

Η Πηγή Δεβετζή θεωρεί ότι ιδανική συμπαίκτρια για τους αγώνες beach volley θα ήταν η Κατερίνα Θάνου, με την οποία διατηρούν  πολύ καλές φιλικές σχέσεις. "Έχω κάνει πρόταση στην Κατερίνα για να έρθει δίπλα μου και να αποτελέσουμε δίδυμο. Περιμένω την απάντησή της ", δηλώνει και συμπληρώνει ότι η φιλία τους θα τις βοηθούσε πολύ στους αγωνιστικούς χώρους.   

Προς το παρόν ξεκουράζεται για να εφοδιαστεί με δυνάμεις. Οι προπονήσεις για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου ξεκινούν από Σεπτέμβρη και όπως δήλωσε, ο στόχος της είναι να κλείσει την καριέρα της στο άθλημα με την κατάκτηση ενός μεταλλίου.  
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10