Διάσημος ηθοποιός τραυματίστηκε στο κεφάλι και το χέρι περνώντας μέσα από τζαμαρία!

Στο νοσοκομείο βρέθηκε χθες ο διάσημος ηθοποιός Shia LeBeouf αφού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας “American Honey” πέρασε μέσα από μια τζαμαρία -όπως προέβλεπε το σενάριο- και τραυματίστηκε στο κεφάλι και το χέρι του.

Τον τραυματισμό του στα γυρίσματα της ταινίας που γίνονται στην βόρεια Ντακότα των Η.Π.Α. επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιου. “Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις, η παραγωγή σταμάτησε το γύρισμα και ο Shia μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανε ράμματα στο χέρι και στην πληγή στο κεφάλι του” ανακοίνωσε η Melissa Kates που εκπροσωπεί τον ηθοποιό. Η ίδια συμπλήρωσε πως τα τραύματα ήταν ευτυχώς επιπόλαια.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις ταινίες της σειράς “Transformers” και στην ταινία “Fury” στο πλευρό του Brad Pitt, αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στο γύρισμα σήμερα. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος ηθοποιός τραυματίζεται στο χέρι του, καθώς το 2008 είχε αναγκαστεί να κάνει επέμβαση σε αυτό μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε.

Read More

And More