Δημήτρης Μακαλιάς: Τι λέει στο TLIFE για όσα αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την πρόταση γάμου στην σύντροφό του;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ενδεχόμενο του γάμου με την σύντροφό του Αντιγόνη Ψυχράμη απασχολεί τα media. Μόλις πριν από λίγες ημέρες άλλωστε ο Δημήτρης Μακαλιάς διέψευσε ένα δημοσίευμα της Realnews που τους ήθελε να παντρεύονται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής της την πληροφορία πως ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου με έναν ιδιαίτερα ρομαντικό τρόπο στην σύντροφό του, μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα.


Στιγμιότυπο από το πρόσφατο ταξίδι τους στα Χανιά.

Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν θέλει να διαψεύσει αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” μην θέλοντας να διαιωνίσει αυτόν τον κύκλο διαψεύσεσεων ή επιβεβαιώσεων που αφορά την προσωπική του ζωή. Ωστόσο ο ίδιος δηλώνει στο TLIFE πως με τη σύντροφό του είναι πολύ καλά μαζί.


Το καλοκαίρι του 2014 η Αντιγόνη Ψυχράμη είχε μοιραστεί την παραπάνω φωτογραφία συνοδεύοντας την με την λεζάντα: “I do”

“Όλα είναι μια χαρά και σίγουρα αν υπάρξει κάτι όμορφο και θετικό πιστεύω ότι θα μιλήσω ο ίδιος, δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται κανείς. Αλλά θα ήθελα να το πω εγώ και να λέω την αλήθεια και να τα πω όπως είναι κι όχι ο καθένας να λέει ότι θέλει κι εγώ κάθε φορά να πρέπει να διαψεύδω ή όχι ένα δημοσίευμα, γιατί ξέρετε πολλά λέγονται και πολλά γράφονται”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Η σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη μετρά ήδη δύο χρόνια και όπως φαίνεται είναι εξαιρετικά δυνατή. Οι δυο τους αλληλουποστηρίζονται σε κάθε επαγγελματικό τους βήματα, μοιράζονται κάθε χαρούμενη αλλά και δύσκολη στιγμή τους, ενώ μένουν κάτω από την ίδια στέγη σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους.

Read More

And More