Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.01.2015 | 11:09

Η εξομολόγηση του τελευταίου συζύγου της Μαλβίνας Κάραλη για τον γάμο τους

Η εξομολόγηση του τελευταίου συζύγου της Μαλβίνας Κάραλη για τον γάμο τους
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
"Είμαι πάνω απ’ όλους και κάτω από αυτόν", δήλωνε προκλητικά στην τηλεοπτική εκπομπή της η Μαλβίνα Καράλη την εποχή τους τρίτου και τελευταίου γάμου της με τον συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλο. Ο τελευταίος 13 χρόνια μετά τον θάνατο της μιλάει μεταξύ άλλων για τον δυνατό αυτό έρωτα σε συνέντευξη του στο περιοδικό People.

/

"Μου λείπουν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που έφυγαν πριν από εμένα. Και δεν είναι λίγα" αποκαλύπτει ο συγγραφέας, που έχει "χτυπηθεί" από σημαντικές απώλειες στη ζωή του, όπως εκείνη της πρώην συζύγου του αλλά και την οδυνηρότατη απώλεια του γιου του Γιάννη, από ανακοπή καρδιάς."Η δημοσιότητα φτιάχνει μύθους και ζευγάρια. Την Μαλβίνα την αγάπησε πολύ ο κόσμος, τη θυμάται και φαίνεται πως εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη ζωή της", σημειώνει για το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την σπουδαία αυτή προσωπικότητα.

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει μια παλιότερη δήλωση του. "Έχω πολλές ενοχές με τη Μαλβίνα. Έπρεπε να της έχω φερθεί καλύτερα" ήταν η δήλωση του και ο Διονύσης Χαριτόπουλος, σήμερα διευκρινίζει: "Είναι οι ενοχές του επιζώντος. Σκέφτεσαι πως κάτι καλύτερο θα μπορούσες να έχεις κάνει στη σχέση. Και ο μίστερ τέλειος να υπήρξες, που εγώ δεν ήμουν, οι ενοχές θα σε τρώνε ως το δικό σου τέλος. Μάλλον πληρώνεις το τίμημα λίγων χρόνων ζωής παραπάνω".

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 14:02

Top 10