Μενεγάκη – Λάτσιος: Συναντήθηκαν λίγο πριν το διαζύγιο

Συνάντηση για χάρη της κόρης τους Λάουρα είχαν η Ελένη Μενγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, στην ενημέρωση των γονέων του σχολείου. Μπορεί το διαζύγιο να βγαίνει μέσα στις επόμενες μέρες, οι δύο πρώην σύζυγοι όμως δείχνουν πως μπορούν να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους για χάρη των παιδιών τους. Μάλιστα, η συνάντησή τους αυτή έκλεισε και πολλά στόματα, που τους ήθελαν να μην μιλιούνται.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο σχολείο από νωρίς, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος κατέφθασε αργοπορημένος και φαίνεται πως έχασε την ενημέρωση. Παρόλα αυτά ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε χαμογελαστούς και ευδιάθετους να συνομιλούν έω από το σχολείο. Αφού φίλισε την μικρή του κόρη, ο Γιάννης Λάτσιος μπήκε στο σχολείο για να ενημερωθεί και ο ίδιος για την…πρόοδό της από τους διδάσκοντες του σχολείου.

Ανοιχτή παραμένει ακόμη η υπόθεση των περιουσιακών. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευαμ της εφημερίδας Veto, οι δύο αντίδικοι έχουν συμφωνήσει πως θα μεταβιβάσουν την βίλα στα Μελίσσια και στα τρία τους παιδιά. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση για την υπόλοιπη περιουσία.

Read More

And More