Οι διακοπές του Dolce στη Σαντορίνη!

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πριν επιστρέψει στην Ιταλία για να ετοιμάσει την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο και τον Παρίσι, επέλεξε να περάσει φέτος ο Domenico Dolce στη Σαντορίνη!

Ο γνωστός μετρ της ιταλικής μόδας, που αποτελεί το ήμιση του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου Dolce&Gabbana, φαίνεται πως μαγεύτηκε από τις ομορφιές της χώρας μας και γι’ αυτόν το λόγο διάλεξε να περάσει τις διακοπές του στο κυκλαδίτικο νησί. Κατά την παραμονή του βρέθηκε στα σοκάκια του νησιού και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Βέβαια, δεν παρέλειψε να θαυμάσει και το ηλιοβασίλεμα με θέα την Καλντέρα. Γι’ αυτόν το λόγο, άλλωστε, βρέθηκε για φαγητό στο εστιατότριο “1500 B.C.” στην Καλντέρα των Φηρών. Το συγκεκριμένο εστιατόριο ανήκει στην τραγουδίστρια Τζίνα Αλεξοπούλου και τον σύζυγό της Αλέξανδρο Ραγκαβόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Thema People”, ο γνωστός σχεδιαστής ήταν ιδιαίτερα φιλικός με όλους και πολύ ευδιάθετος. Παρόλο που οι υπεύθυνοι του εστιατορίου, του πρότειναν να καθίσει στον πριβέ χώρο που διαθέτουν, εκείνος επέλεξε ένα τραπέζι στη βεράντα με θέα το ηλιοβασίλεμα. Ήταν απλός και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κάποιους από τους πελάτες του εστιατορίου.


Το εστιατόριο “1500 B.C.” στη Σαντορίνη!

Ακόμη, την επόμενη μέρα, ο διάσημος σχεδιαστής επισκέφθηκε και το κοσμηματοπωλείο “Αλέξανδρος”΄και αγόρασε κοσμήματα και διακοσμητικά για το σπίτι του!


Από τις διακοπές του Domenico Dolce στη Σαντορίνη!

Read More

And More