Ντόρα Μπακογιάννη: Φωτογραφίζεται με τα εγγόνια της στο εντυπωσιακό σπίτι της!

Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα χωρίζει την Ντόρα Μπακογιάννη από μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση. Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πριν ριχτεί ξανά στην μάχη των εκλογών φωτογραφίζεται για το περιοδικό Hello στο σπίτι της παρέα με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της κόρης της Αλεξίας, Ντόρα και Γιώργο, και μιλά για την πολιτική, την οικογένεια της και τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

/

“Τρελαίνομαι μαζί τους!” εξομολογείται για τα εγγόνια της η κορυφαία πολιτικός και συμπληρώνει: “Αν μου έλεγε κανείς πριν από χρόνια ότι θα έκανα σήμερα, όλα αυτά που κάνω για εκείνα, θα του έλεγα ότι λέει παραμύθια. Είναι απίστευτο πως επιτρέπω στα εγγόνια μου να κάνουν όσα δεν επέτραψα στα παιδιά μου όταν ήταν μικρά. Φωνάζουν βέβαια τα παιδιά μου και έχουν δίκιο, αλλά τους απαντώ ότι εκείνα έχουν την ευθύνη της εκπαίδευσης για τα παιδιά τους κι εγώ αντίστοιχα έχω την ευθύνη να τα κακομαθαίνω”.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι υπήρξε πολύ αυστηρή ως μητέρα με τα δύο της παιδιά Κώστα και Αλεξία Μπακογιάννη: “Ήμουν πάρα πολύ αυστηρή και με τον Κώστα και με την Αλεξία. Ήμουν υποχρεωμένη να είμαι, γιατί ήμουν μόνη μου, δεν είχα πατέρα, κι έπρεπε να κρατήσω γερά. Είμαι υπερήφανη για τα παιδιά μου. Νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Και οι δυο είναι συναισθηματικοί τύποι αλλά συγχρόνως δουλευταράδες και επιτυχημένοι στη ζωή τους, έχοντας ως εφόδιο τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες τους μεγάλωσα”.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρεται στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της που είναι κατά την ίδια: “Σίγουρα η δολοφονία του Παύλου (σ.σ. του πρώτου της συζύγου Παύλου Μπακογιάννη, θύματος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη) και ο χαμός της μητέρας μου”. Η ίδια αναπολώντας τη μητέρα της Μαρίκα Μητροτάκη αποκαλύπτει τα λόγια της που θυμάται πάντα: “Καθισμένη στην πολυθρόνα της, με όλη την οικογένεια γύρω της, να μας λέει πως: Από πολλή αγάπη δεν έπαθε κανένας τίποτα”.

Παράλληλα η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρεται στην σχέση της με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, αποκαλύπτοντας όλα όσα θαυμάζει σε εκείνον: “Πολλά πράγματα. Ο άντρας μου είναι ένας άνθρωπος ήρεμος, ιδιαίτερα ρεαλιστής, άνθρωπος της πιάτσας, όπως θα λέγαμε στην καθομιλουμένη. Έχει φοβερό χιούμοε και κυρίως, με αντέχει!!! (Γέλια)”.

Σε ό,τι αφορά τις επικείμενες εκλογές η πολιτικής σημειώνει: “Τουλάχιστον για εμένα είναι η πιο κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση που έχω λάβει μέρος, Οι Έλληνες θα αποφασίσουν οριστικά την πορεία που θέλουν να έχουν εντός της Ευρώπης ή διαφορετικά θα διακινδυνεύσουν να μπουν σε περιπέτειες”.

Read More

And More