Δούκισσα Νομικού: Επιστροφή… στις Η.Π.Α.

Την απόσταση μεταξύ Η.Π.Α. και Ελλάδας φαίνεται πως έχει εκμηδενίσει το τελευταίο διάστημα η Δούκισσα Νομικού. Η ερωτευμένη παρουσιάστρια αφού ταξίδεψε δύο φορές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, βρίσκεται και πάλι στη Φλόριντα των Η.Π.Α. και πιο συγκεκριμένα στο ειδυλιακό Μαϊάμι.

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μάλιστα τα πρώτα στιγμιότυπα από το ταξίδι της. Η αρχή έγινε με την χθεσινή της φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με το αγαπημένο της καπέλο που γράφει “darling”.


H Δούκισσα Νομικού συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες και την επόμενη ημέρα. Αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε δεν ήταν η ίδια αλλά η πετσέτα του ξενοδοχείου όπου διαμένει που ήταν φτιαγμένη με εντυπωσιακό τρόπο ώστε να μοιάζει με ελεφαντάκι.

Φορώντας γυαλιά ηλίου στον μικρό “ελέφαντα” της φωτογραφίας η Δούκισσα Νομικού έστειλε μέσω Instagram ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όσους θέλουν να έρθει εδώ και τώρα το καλοκαίρι – ανάμεσα τους και ο Βαγγέλης Περρής-.


“Διαδηλώνω -μαζί με τον Βαγγέλη Περρή- για την επιστροφή του καλοκαιριού” έγραψε η παρουσιάστρια! Τουλάχιστον παίρνει μια γεύση από το επικείμενο καλοκαίρι στο ηλιόλουστο Μαϊάμι.

Read More

And More