Δούκισσα Νομικού: “Μόνη μου περιόρισα τον εαυτό μου. Αυτά τα καλούπια θέλω να τα σπάσω τώρα”

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει στο Πρώτο Θέμα για όλους και για όλα και εξηγεί γιατί τον τελευταίο καιρό αισθάνεται πιο απελευθερωμένη και έτοιμη να ξεφύγει από στεγανά και στερεότυπα που η ίδια είχε βάλει παλιότερα στον εαυτό της.

“Γενικά είμαι σε φάση όπου θέλω να απελευθερωθώ και να σπάσω τα καλούπια που είχα μπει ή που κάποιοι με είχαν βάλει” αναφέρει και συμπληρώνει: “Θέλω να ζω την κάθε στιγμή όπως είναι και να δίνω το 100% του εαυτού μου στη δουλειά, πράγμα που ούτως η άλλως κάνω”! Η Δούκισσα φαίνεται αποφασισμένη να μας δείξει μια άλλη πλευρά που ίσως δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και απαντά με νόημα στο αν έχει την εικόνα του μετρημένου, καλού κοριτσιού: “Νομίζω πως και τα καλά κορίτσια κατά βάθος είναι κακά κορίτσια, απλά δεν τα έχουν πιάσει ακόμα”.

Η παρουσιάστρια του DWTS5 εξηγεί πως μπορεί η ομορφιά να παίζει ρόλο, όμως αυτή δεν αρκεί: “Στην τηλεόραση δεν κοιτάνε μόνο την ομορφιά. Ειδικά όταν πρόκειται να σου εμπιστευτούν τόσο μεγάλα show, όπως το DWTS” αναφέρει και εξηγεί: “Με την ομορφιά δεν είχα ποτέ θέμα. Οι άλλοι είχαν και στέκονταν μόνο σε αυτό. […] Είναι διπλά δύσκολο να προσπαθείς να αποδείξεις ότι υπάρχει και κάτι βαθύτερο και ουσιαστικό από την εξωτερική ομορφιά”

H Δούκισσα διαβάζει τη συνέντευξή της απολαμβάνοντας το πρωινό της. Photo: Instagram

Η Δούκισσα όμως εξηγεί πως μπορεί να θεωρούν το γεγονός πως είναι ρομαντική αδυναμία, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. “Μου κάνει εντύπωση που πολλές φορές ανθρώπους που είναι λίγο ρομαντικοί, ευγενικοί, χαμηλών τόνων τους θεωρούν αδύναμους και τους χτυπάνε. Αυτό με εξαγριώνει” αναφέρει και συμπληρώνει: “Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγάζουμε ένταση, θυμό, νεύρα. Για να δείξουμε τι; Ότι είμαστε μαγκάκια;”. Η Δούκισσα εξηγεί πως εφόσουν όλοι κάνουμε λάθη, πως μπορεί κάποιος να βγει και να κρίνει τον απέναντι; “Αν ήμουν τέλεια και φανταστική, η καλύτερη παρουσιάστρια και ο καλύτερος άνθρωπος, θα καθόμουν κι εγώ να κρίνω τους άλλους. Δεν θα το κάνω. Δεν μπορώ. Βαριέμαι.”

Read More

And More